Merhabalar, GameLoop emulatorunde bazı sıkıntılar yaşıyorum bu sıkıntılar ile alakalı tam denemeler yapıp sonucu buraya yazmak istedim.
Model: ASUS X555LN

İlk oncelikle bu testleri yaparken emulatorun geliştirici seceneklerinden 3 olceği 0.5 alıp "GPU goruntulemeyi zorla"'yı actım, sadece mod olarak takip ettiğim bir yayıncının 120 FPS modunu kullandım zaten bu sorun ondan once de devam ediyordu, motor kısmındaki ayarlarımı aynen boyle yaptım (1), ekranım 1366x768 ama oyun bolumunden oyun cozunurluğunu HD 1080P'ye alıyorum neden derseniz ekran daha genişliyor daha rahat oluyor orada bulunan 3 secenek arasında 1 FPS'lik fark var.

Şimdi sıkıntım şu;

Teker teker butun işlemeleri denedim OpenGL'den aldığım performans DirectX ve DirectX+'dan daha yuksek, bu işlemeyi OpenGL+'a alırsam daha yuksek performans alacağım dedim, lÂkin şoyle bir sıkıntı var OpenGL+ aldığım zaman motor sıkıntısız bir şekilde calışıyor, oyun başlatıldığı zaman goruntu net değil, oyun tam başladıktan sonra ekrana emulator tespit edildi diye bir yazı geliyor o yazı da herhangi bir sıkıntı yok, ama oyundaki grafikler kotuleşiyor bunu bir cozum yolu yok mu?

Oyunu akıcı'da oynuyorum oyun icerisindeyken sol alt koşede akıcı yazıyor ama Lobi'de HD yazıyor, şimdi oyun cozunurluğunu HD 1080P'ye aldığınız icin boyle bir sorun mevcut diyebilirsiniz SD 720P'de de bu sorun mevcut.

Ayriyeten oyun da ping sorunu yaşıyorum ama telefondan girdiğim zaman aynı ağ'da hicbir ping sorunu yaşamıyorum, gorev yoneticisinden baktığım zaman GameLoop'un kullandığı ağ miktarı en fazla 0.1 bazen 0 oluyor.

PUBG Lite daha iyi onu oyna demeyin, o oyunu da oynuyorum, PUBG Mobile daha eğlenceli genelde akrabalarla oynuyorum vb.

PUBG Mobile'da kaliteyi onemsemem oyun aksın benim icin yeterlidir.