Ekran Kartı: ASUS GEFORCE 1050TI 4GB 128bit Anakart:A230M PRO VH PLUS RAM:Corsair Vengeance Kırmızı 8GB 2400MHz DDR4 İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz Soket AM4+ 65W İşlemci 1TBlik 7200rpmlik bir hdd Ekstradan bir de kasa icine fan.
Kucuk mu buyuk mu orasını bilemem ama topladığım oyuncu bilgasayarında ilk toplandığın olmayan bazı şeyler oldu. Daha toplayalı 1 hafta olmadı bunu da belirteyim. PC ile ilgili bazı şeyleri hallettikten sonra bazı oyunlar yukledim (PUBG,GTA V). İlk gunlerde PUBG'de yuksek grafik ayarlarıyla oynuyordum. Yaklaşık olarak 50-60-70 arası
giden FPS değerlerim vardı. Herhangi bir darboğaz soz konusu değildi. Daha sonraları daha yuksek FPS almak icin bazı yayıncıların kullandığı grafik ayarlarına gectim. Başlarda 1-2 oyunda iyiydi. Ardından vakit gectikce darboğazlar olmaya ceşitli takılmalar olduğunu fark ettim. Bu da benim canımı sıktı. Afterburner programını indirdim duşuk grafik ayarlarında GPU kullanımım %90'lardan hareket ettikce %50'lere duşuyordu. Bu da oyunuma FPS kaybı, darboğaz olarak yansıdı. Tekrar yuksek ayarlara dondum. GPU kullanımı %99'dan
aşağıya inmedi. Bugun tekrar girdiğimde inmediğini fakat gozle hissedilir derece FPS kaybının olduğunu gordum. Sorun sizce ne olabilir? Recep Abi ve diğer sevgili Technopat kullanıcıları yardımlarınızı bekliyorum.
Suruculerim guncel, 1 haftalık oyuncu PC'si.
Afterburner ile sıcaklık değerleri oyunda 78'in ustune cıkmadı.
Kasa hava alacak bir yerde ve ici tertemiz.
Duşuk grafik ayarlarında daha kotu bir hal alıyor.