Sistem ozellikleri: FX-8350, AMD R9 285, 8GB DDR3 RAM, 500Watt PSU.
Yaklaşık bir ay oncesine kadar Steam uzerinden arkadaşlarımla oynamak uzereye Dead By Daylight satın aldım. Oyunu yukleyip actıktan sonra goruntu, oyunun ilk acıldığı andaki gibi kaldı (seslerde bir sorun yok), yani bir nevi 0 FPS ile oyun oynuyor gibiydim. Bu durumu gorunce alt+tab yapıp tekrardan oyuna dondum, bu sefer goruntu olması gerektiği gibi ilerlemişti lakin 0 FPS sorununa devam ediyordu. Mecburen bu oyunu iade etmek durumunda kaldım. Dun ise buyuk bir hevesle PUBG satın aldım. Fakat benzer bir sorunla karşılaştım. Oyun ilk acıldıgında 10 saniye kadar 5 fps ile oynadım, daha sonra ayarlara girmeye calışırken aynı sorunu yaşadım. Alt+tab yaparak yine aynı şekilde goruntuyu ilerletebiliyordum. Ayarları en duşuğe almaya calışırken bile, orneğin ''golgeler'' sekmesine tıkladığımda ''duşuk, cok duşuk'' gibi seceneklerin yazılı olduğu pencereyi goremiyordum. Oyunu kapatıp config dosyasından onume gelen ne varsa en duşuğe almama rağmen soruna bir cozum bulamadım. Bugun ise Foxhole denilen bir oyunda aynı şeyi yaşıyorum. Gercekten artık kabak tadı vermeye başladı. Yardımınız icin şimdiden teşekkurler. (pencere modunda en duşuk cozunurluk ile de denendi) (fare imlecinde sorun yok) (Rainbow Six Siege'da 60 FPS sabit, CS:GO'da 300 FPS sabit alabiliyorum)