Herkese merhaba, Game Pass aldım ama EA Play oyunları gozukmuyor. EA Play'i indirdim, EA Play uzerinden gozuktu oyunlar. Game Pass icinde yok.
Starfield'a giriyorum indirme butonunda kullanılmıyor ifadesi var. Tum PC oyunlarını goster diyorum bazı oyunlar şimdi yukle ibaresi ile bazı oyunlar euro ya da dolar tam hatırlamıyorum fiyat etiketi ile gozukuyor. Ya ben Game Pass diye başka bir yere giriyorum ki oyle olsa bazı oyunlar simdi yukle diye gozukmez. Bayağı garip kafayı yemek uzereyim. Eskiden vardı Game Pass bu kadar karmaşık değildi. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Bunu atmayı unuttum bir de buna bakın ne demek istediğimi anlarsınız.
Kimsenin cevap vereceği yoktu bende uzun uğraşlar sonunda Microsoft sitesinde yabancı ama gonullu sadece İngilizce konuşan insalardan oluşan bir yardım sayfasından sorunumu anlatıp cozdum. Siz de aynı sorunu yaşarsanız yapmanız gereken şey ulke veya bolge ayarlarından Turkiye'yi secmek PC ben format atmıştım sonrasında Amerika kucuk bilmem ne adaları gibi neresi olduğunu bilmediğim bir bolge seciliymiş. Onu Turkiye yaptım sorun cozuldu.
Dosya Ekleri Ekran Goruntusu (18).png 779,8 KB · Goruntuleme: 29