Selamlar. Uzun suredir Opera GX kullanıyorum. Sistemi fazla kullandığının farkındayım fakat bu kadar hoş gelen başka bir tarayıcı kullanamadım. Edge gecmek istiyordum fakat Opera GX'i aynı şekilde gecirmem gerekiyor. Ya biraz şu mantık var bende; ben iş yapan biriyim. İş derken surekli para kazanmak değil. Yaptığım bircok şey var ve Opera GX ile bunları cok rahat yapıyorum. Ornek olarak Steam'den oyun kartlarıyla kÂr ediyorum. Orada şunun gibi bir adres var diyelim; .../gamecard/564165/ bunu kopyalarken cift tıklamam istediğim yeri kopyalamaya yetiyor. Yani sanırsam o da beni anlıyor artık. Bunu Edge ile yapabilir miyim bilmiyorum. Bir de ekstra olarak gorev cubuğunu şeffaf hale getirdim ve Opera arka planımı da aynı şekilde yaptım cok hoş duruyor. Edge veya başka bir tarayıcıya gecmek istesem tum ayarlarımı olduğu gibi bire bire cok yakın bir şekilde gecirebilir miyim? Yani Gx'ten vazgecmek istemiyorum ama bu aralar forumda cok fazla insan kotulemeye başladı. Sizden bu konuda yardım istiyorum. Yalnız şunu istiyorum; ne olur fanboylar ve antiler koşturmasın. Duzgunce tarafsız artılarını ve eksilerini oğrenmek istiyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkurler.