İyi forumlar arkadaşlar.

Yaklaşık 4 5 gundur arkadaşımla bu problem ile karşı karşıyayız. Bundan yaklaşık 6 7 sene once Hamachi yardımı ile XP işletim sisteminde Need For Speed Underground 2 Oynamıştım. Gayette iyi guzel hic bir ayar yapmadan direk programı kurup ağdan birisi ile oyun oynayabiliyordum. Gecen gunlerde arkadaşımla online değil de Lan uzerinden Counter Strike oynamak istedik. Tabi ikimizinde işletim sistemi Windows 7 olduğundan bu biraz zor oldu. Sonra internetten Sanal ağ oluşturma programları ile ilgili detaylı bilgi aldık, denilenleri yaptık fakat sonuc nafileydi. Sorunun XP işletim sisteminde olmadığımızdan kaynaklandığını duşunerek 2. Hard Diskime gecici olarak XP bile yukledim.

Sonra biraz daha araştırmadan sonra Comodo Easy VPN adlı programı keşfettik. Programın arayuzu bildiğimiz Messenger programı gibi. Titreşim bile gonderebiliyorsun karşıdakine o derece kopyası olmuş. Bu program sayesinde XP'de istediğimiz oyunu rahatca oynayabildik. Fakat windows 7'de ise bu sefer ağları, kurulan oyunları gordu ama oyuna bağlanırken hatalar verdi. Windows 7 de sanal olarak Lan uzerinden sağlıklı bir bicimde oyun oynamamızı sağlayabilecek bir tur program var mıdır ? Veya Windows'un boyle bir ozelliği var mıdır, bu konuda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyor olacağım.