Hepimiz zaman zaman bu arkadaşlardan cekmişizdir. Kendilerine rastlamamak pek de mumkun değil. Film sırasında cak cak sakız ciğneyenler olsun, patlamış mısırı hapur hupur goturen arkadaşlarımız olsun hepsiyle bir tanışıklığımız olmuştur. Biz de bu başımıza gelen trajikomik olayları sizler icin listeledik.
1. Bunlar sadece filmde olur
Coğumuz bir film izlediğimizde hayallere kapılırız. Ve her defasında da bu hayallerimizi yıkan realist bir arkadaşımız yanımızdadır. Ben kurmuşum bir kere. Sana ne oluyor?
2. Instagram ’da kac like almışım?
Sosyal medya cılgınlığımız sinemada da son noktada. Film başlamadan sinema salonunda fotoğraf cekip sonra ‘kac like aldım acaba? ’ diye duşunuyoruz.
3. Pardon, gecebilir miyim?
Her filmde yaşanan muhteşem klişedir. Ya son dakikada bilet alınır ya da oncesinde yemek yenilip filme gec kalınır. E salon kararmış zaten. Hem yer bulmakla uğraşıyorsun hem de insanların ayağına basarak işkenceye maruz bırakıyorsun. Hadi ama yapma bunu!
4. Patlamış mısırsız sinema mı olur canım!
Patlamış mısır iyidir, hoştur, guzeldir ama be kardeşim bir avuc mısırı aynı anda ağzına atmana ne gerek var? Hani teker teker gelin diyoruz.
5. Hayatım sinemaya gidelim mi?
Cicim aylarında olan ciftlerin muhteşem buluşma noktası. Boyle durumlarda filmin turu, adı, oyuncusu, yonetmeni hicbir zaman onemli değildir. Biz en iyisi genc ciftlerimizi başbaşa bırakalım.
6. Bu telefonu acmazsam olmaz.
Sinemaya girdiysen o telefon ne kadar onemli olabilir?
7. Şoyle bir ayaklarımı uzatayım.
On koltuğun dolu ya da boş olmasının hicbir onemi yok. Sinemaya gidildiyse o ayak uzatılacak, işte o kadar! Onde oturan kim ki zaten?
8. Amma da komikmiş
Tamam film komik olabilir, hatta cok komik olabilir ama bağıra bağıra gulunce o film daha komik olmuyor ki.
9. Kim uyumuş ya?
Filmin en guzel, heyecanlı yerinde duyulan horlama sesinin verdiği zevk paha bicilemez.