Arkadaşlar selam. Bugun buyuk bir heyecanla Z533 aldım Vatan PC Avcılar şubesinden.
LOGITECH Z533 2+1 MULTIMEDIA SPEAKER

Guzelce dikkatlice her şeyi kurdum. Subwooferı da masanın altında yan tarafa yasladım.

Şimdi burası onemli. Daha bilgisayar kapalıyken ve urun OFF durumdayken urunu fişe taktığım anda Subwooferdan cızırtı sesi gelmeye başladı.

Ve burası da onemli. Urunu on durumuna getirdiğimizde ise subwoofer susuyor bu sefer iki hoparlorden cizirti başliyor.

Muzik actığım vakit hoparlordeki cızırtı susmuyor. Onun ustune muzik geldiği icin duyulmuyor fakat soylediğim gibi ON OFF her durumda fiş takılıysa cızırtı var,

Son onemli yer fişi cektikten 10 SN kadar sonra subwooferın sesi kesiliyor. Eski sistemde boyle bir sorun yoktu fişin topraklamasında sorun olacağını duşunmuyorum.

Seste ise onceki 100 liralık sistemime gore inanılmaz az durumda bass var. Bass testi videolarını actığım zaman tamam bass vuruyor fakat bir gelevera deresini actığım zaman resmen 2+0 gibi bir ses geliyor cok etkisiz bass.

Ne yapabilirim? Yarın telefonla arayıp sorayım mı yoksa direk kutusuna yerleştirip gotureyim mi? Logitech aramama gerek var mı? Teşekkurler...