Yazım Microsoft Office'i pahalı bulup en iyi ucretsiz alternatif program arayanlar icin. Daha once Microsoft Office'e alternatif bircok program kullandım ama kullandığım tum programlar cok karmaşıktı ve yazı yazmaya başladıktan sonra sık sık cokme raporlar alıyordum. Gunumun yarısı belge kurtarmakla geciyordu. Ama 2 hafta once bir programla tanıştım. Cok hoşuma gitti. Sistemi kotu olanlar icin harika. Hem hafif hem kullanışlı ve 2021'e ayak uyduran bir tasarımı var. (Ozellikle şu dikkatimi cekti: Acılışı diğer Office programlarına gore daha hızlı. Microsoft Office'deki gibi Excel acılıyor yazısı gelmiyor. Direkt acılıyor.)
Softmaker FreeOffice
Web sitesine girerek ucretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Basit kurulumdan sonra sizin olacak.
İcerisinde 3 adet program var, bunlar;
1) Softmaker FreeOffice Planmaker (Microsoft Excel)
Tasarımı cok kullanışlı, basit bir arayuze sahip, tıpkı Microsoft Excel gibi harika bir program.
2) Softmaker FreeOffice Textmaker (Microsoft Word)
En sık kullandığım programdır. Ozellikle LibreOffice'deki gibi yazı kaymaları ceşitli hataları olup canınızı sıkmıyor. Donmadan cokmeden kullanabiliyorsunuz.
Yazdığınız dosyayı doğrudan PDF olarak kaydedebiliyorsunuz.
3) Softmaker FreeOffice Presentations (Microsoft PowerPoint)
Aynı Microsoft PowerPoint gibi. Şablonlarını beğendim. Artısı var eksiği yok gayet başarılı bir program.
Ben gayet başarılı buldum sizin duşunceleriniz nedir?
Dosya Ekleri freeoffice_en.png 529,2 KB · Goruntuleme: 53
compatible.png 71,6 KB · Goruntuleme: 29
sfo_ui_new_en.png 58,7 KB · Goruntuleme: 54
touch_mode_off_en.png 81,4 KB · Goruntuleme: 60