Yıllardır modası gecmeyen, nesilden nesile aktarılan hatta programları bile yapılan toplumumuzun en kilit unsurlarından birisi… Tabii ki evlilik!
Yediden yetmişe surekli olarak geyiği yapılan evlenme konusu belirli bir yaşa gelince coğu insanın endişelerinden biri haline geliyor. ‘Endişeyi nereden cıkardınız yha!? ’ dediğinizi duyar gibiyiz fakat bildiğiniz gibi bazı insanlara evlendikten sonra buyuk bir serinleme geliyor…
1. Oncelikle bu teyze… Yaş kac olursa olsun, evlilik onun icin buyuk bir tutku. 2. Bu ablamızın evlenmiş hali olarak da bu videodaki kadını gosterebiliriz. Kendisini tebrik ediyoruz. ‘Bakın evlendim fakirler ’ 3. Evlendiğime gore artık formuma dikkat etmeme de gerek yok istediğim kadar salabilirim pozu
4. Evlendim diye hunharca haykıran gelinimiz. Kendilerini tebrik ediyoruz, lakin Cesur Yurek ’de William Wallace bile Ozgurluk derken bu kadar bağırmadı… 5. Evliliği abartan sadece kadınlar olmuyor tabii ki. Sena Ağaoğlu ’nun eşinin mutluluğu, Spartacus ’da ihtilale giden Leonidas ’dan beter…
6. Bir de evliliğin huzur getireceğine inanan kesime gecelim ya anan benden iyi gelin mi bulacak duşun
— TUMBLR (@tumblrcunuz) March 21, 2016
7. Hatta bunun icin bildiğiniz uzere bunlar icin progrmlar bile var… Hani sizin izlemeyip aileniz izlerken şahit olduğunuz programlar…
8. Bazen bu tur beklentiler olumlu bitmiyor…
9. Oyle bir tutku ki ilk buluşmaya gelinlikle gidersiniz ilk buluşmaya hazırlıklı gitmek gerek tabii pic.twitter.com/0CJ33UOQk0
— yasemin (@xjemex) August 16, 2015
10. Bizden oneri, siz yine de tutkularınızı dizginleyip ilk buluşmaya gelinlikle gitmeyin
11. Milletimizde evlilik tartışmasız buyuk bir tutku. Oyle ki beni almazsan kızımı vereyim teklifi sunan tutkulu insanlarımız bile var 12. Evlenmeyi seviyor, evlenmeye almak istediğimiz guzel bir ayakkabı gibi hevesleniyoruz. bu ne yakışıklılık asıl biz seni istemeye geliriz olmaz oyle şey
— turkuaz (@nebiIicen) March 16, 2016
13. Bazen sadece subliminal mesaj vermek istersin… evlilikten beklentim pic.twitter.com/DFpbAxuwdK
— ŞALINA MUNHASIR (@cokkonusurumki) October 1, 2014
14. Bazen de buyuk beklentilere girersin… sevgiliyle buluşurken tercihen yapılacak duvar kağıtları pic.twitter.com/yV9gnAvmXr
— haklısın Buşra (@yinemihakliyim) June 5, 2016