Gun gecmiyor ki normal olmaktan sıkılan ve farklı değişikliklere girişen insanlar gormeyelim. Belki bu abinin gorsellerine bakarken ‘Ne yaptın tuvalette ekmek mi yedin? ’ diye tepki verebilirsiniz fakat iki cinsiyetten de sıkılan gencimiz bunu kendi isteğiyle yapmış. Hem de 50.000 dolar para sayarak.
Yaklaşık 110 cerrahi ve kozmetik işlem geciren Vinny, cinsiyetsiz bir uzaylı olmakta kararlı.
Los Angeles ’da yaşayan Vinny Ohh adındaki 22 Yaşındaki bir genc tum cinsiyetlerin belirtilerinden kurtulmak icin cerrahi operasyonlar geciriyor.
Vinny Ohh ’un amacı genital bolge, gobek deliği, meme ucu gibi cinsiyetini tanımlayan bircok organından vazgecerek cinsiyetsiz bir uzaylıya donuşmek.
Bunun icin de 50.000 dolar para harcamayı gozunden cıkarmış.Diğer işlemler icin de kendisine 160.000 dolar daha gerekiyormuş.
“Yapmak istediğim şey bir uzaylıya donuşmek. 17 yaşımdan beri cinsel isteksizliğim vardı. Doktora gidip cinsiyetsiz olmak istediğimi soyledim.”
“Boyle bir şeyin mumkun olup olmadığını sorguladım. Gorenlerin beni kadın sanmalarını istemiyorum. Hem yaşamak icin neden vajina ya da penise ihtiyacım olsun?”
Vinny tamamıyla bir uzaylı olmak icin sadece cerrahi yardım almıyor. Makyaj konusunda da bir hayli ileri teknikler kullanıyor, dudaklarına dolgu yapıyor ve tırnaklarını siyah şekilde uzatıyor.
“İnsanlar bana bunun icin bir etiketimin olması gerektiğini soyluyor ben de onlara ‘Dunya Dışı, Sıcak Kanlı ve Kendine Aşık ’ diyorum ve bu benim sloganım oluyor.
Kendini Gay ya da Trans olarak belirtmese de LGBTİ aktivisti olduğunu belirten Vinny de boyle bir şey icin savaşırken cinsiyet ve tercihlerin onemsiz olduğunu dile getiriyor.
“Bazı insanlar beni gercekten seviyor. Ovguler iltifatlar alıyorum hatta bazılarının cocuklarının aynı benim gibi olmasını dilediklerini duyuyorum. Bazıları da taciz ediyor fakat bunlara alışkınım”
Vinny bu tur plastik cerrahi işlem goren insanların olduğu “The Plastics of Hollywood” adlı bir şova katılacak amac ise bu yeni cinsiyetsiz uzaylıları bilinir kılmak.
Son olarak “Hedefim bizim gibi insanlar hakkında toplumun fikirlerini değiştirmek ve toplumda cinsiyetlerin pek onemli bir rolde olmadığını kanıtlamak” diyor Vinny.
Kaynak: 1