Cıkarın cıkarın, cıtayı gezegenlere cıkarın!
Evlilik hayali olan bazı kadınların bir erkekten evlilik teklifi ederken tek taş istediğini biliyoruz. Kuşkusuz tek taş yuzuklerin evliliğin olmazsa olmaz ikonlarından biri haline geldi. Elinde tek taşla diz cokerek evlilik teklif eden erkeği romantik duşunebilirsiniz fakat seviyeyi arşa cıkarıp bunu meteor ile yapanı ilk kez gorduğunuzden eminiz.
Tek taş kadınlar icin onemli bir unsur. sevgiliyle buluşurken tercihen yapılacak duvar kağıtları pic.twitter.com/yV9gnAvmXr
— haklısın Buşra (@yinemihakliyim) June 5, 2016
Bazen evlilikten cok tek taş bile yeterli olabiliyor… Gunaydın. Artık sol elime bakınca tektaş gormek istiyorum
— Kıvılcım (@TNarminaa) March 10, 2017
Ona yaşadığınız bir heyecanı gostermenin daha iyi olabileceğini duşunuyorsanız bazen yanılabilirsiniz. sevgilim "damla bu senin icin" diyip basket attığı bi video cekmiş ben 48584 karat tektaş istiyodum ya
— dawla (@bendawla) March 17, 2017
Bazıları da tek taşı bırakıp sadece yuzuğe bile razı… Hic mi mutlu gunler goremeyeceğiz mesela sol elimin sondan 2. parmağına yuzuk taktığım guzel gunler.
— elif ? (@ballilokmayiz) January 30, 2017
Fakat artık tek taşla yetinebileceğiniz fırsatı bile kacırdınız diyebiliriz… Tek taş istemiyorum ben! Bana meteor alın! Gezegenleri indirin! Ay gotum
— S (@sibelkoselevaa) March 19, 2017
Bunun nedeni ise bir adamın evlilik teklifi ederken kız arkadaşına tek taş yerine meteor almasından kaynaklanıyor.
Seviyeyi gezegenlere cıkaran Liu Fei, 4 yıllık sevgilisinin herhangi bir yuzuk istemediğini biliyordu.
Bir yıl once bir tatilde sevgilisinin 33 tonluk meteoru beğendiğini soyleyen Fei evlilik teklifi icin 144,645$ para saymış ve bu meteoru almış.
Sincan Ozerk Bolgesi ’nin Urumci kentinde gercekleşen evlilik teklifi, kadının ‘Evet ’ cevabıyla mutlu şekilde sonlanmış. Şimdi diğer erkekler duşunsun!
Kaynak: 1