Bazen icimizden gecenle dışımızdan soylediğimiz şeyler farklı olabiliyor. Bazense ister istemez bunun tam tersini yaşayarak icimizden gecenleri bir anda dışarıya soylerken buluyoruz kendimizi.
Kuşkusuz bunların bircoğunu okulda yaşıyoruzdur. Twitter ’da @ballilokmayiz adlı Twitter kullanıcısı yanlışlıkla universitede hocasına aşkım dediği bir anıyı paylaşınca diğer kullanıcılarda ona eşlik etmiş. Eh boylece birbirinden komik anılar ortaya cıkmış.
Her şeyi başlatan tweet… Hocanıza soylediğiniz en sacma şey neydi? Ben derste sevgilimle mesajlaşırken Elif deyince efendim aşkım demiştim.
— apca (@ballilokmayiz) January 6, 2018
1. Bunlar da diğer kullanıcıların verdiği yanıtlar Matematik dersiydi lise 2, sınıf bayağı haytaydı hoca en son ağzını acanı atarım dedi ben de ağzımı actım herkes bi guldu komik espri falan eğlendik ama dersten atıldım
— Eyvallah Kurşat (@krstaltn) January 7, 2018
2. Hoca arkadaşımın eline cetvelle vurunca dandik cam yuzuğu kırılmıştı ve ayağa kalkıp adamın suratına PARASINI ODEYECEKSİNİZ diye bağırmıştı ajshsj
— Meloni Cation (@Melonication) January 7, 2018
3. Ben ortaokulda hocama yanlışlıkla anne demiştim. 1yıl sonra babamla annem boşandı. Babam, anne dediğim hocamla evlendi. Boyle birşey olabilir mi? Tabi ki olamaz flash tv dizisi mi bu amk
— Haşinerkek (@PEARinBESTii) January 6, 2018
4. Ortaokulda hoca sınıftaki bir cocuğu dovuyordu. Haksız olduğunu duşunuyordum. İcimden soyleyeceğime yanlışlıkla dışımdan “Ne vuruyon lan cocuğa?” diye bağırdım. Hoca “Kim dedi onu?” dedi. Dayak yiyen cocuk parmağıyla beni gosterdi. Hoca geldi beni dovdu.
— EMRE ? (@tekerleklibavul) January 6, 2018
5. Lisede milli guvenlik hocası derse ilk girdiğinde beni tahtaya kaldırıp ‘kızım dikkat cek ’ demişti. Ben de tahtanın onunde oynamaya başlamıştım. Bi arkadaşım gulerken sıradan duşunce terslik olduğunu anlamıştım ama hoca şaşkınlıktan gulememişti bile.
— ŞEY (@yeriinkulagi) January 10, 2018
6. Hasss djfhdhsh aynısı bana oldu bişeye itiraz edicektim tartışma konusu o sırada da msjlaşıyorum ama aşkım diye bi cıktım ?
— sibel (@kopuklukahvee) January 6, 2018
7. Profesor olduğunu soyleyince başarılarınızın devamını demiştim daha ne kadar başarısı olacaksa ?
— Aysu Mutlu (@ayssmutlu) January 7, 2018
8. Ogretmene "Rıza Abi" demiştim (bizim fırıncının ismi)
— kıloluyorumbirader (@_suphi7) January 6, 2018
9. Hastayim diyen Hocanın donerek mide ağrısı demesini benim regl ağrısı olarak algılamam bir erkek olarak "aa reglse evet cok kotu ağrır o şimdi" demem.( Ne zaman cektin oğlum sen ) odadaki butun hocaların bana bakması.
— lemondropkids (@Pablo_fescobar) January 10, 2018
10. Lise ucteydik, edebiyat hocamız ''cok gezene ne denir baş harfi s'' tarzı bir soru sormuştu benim guzel kankamda SURTUK diye bağırmıştı sınıfın ortasında? O an cok gulduk , hic unutmuyorum…meğersem SEYYAHMIŞ , o zatı şahane kankam @salttZe
— EBRU TANER (@ebrutnrr) January 8, 2018
11. Blok mu olsun teneffuslu mu yapalım diye oylama yaptırdı hoca. Teneffuslu kazandı. Sonra otorite benim blok yapıcaz dedi. Gurultu koptu sınıftan ben de gayri ihtiyari madem blok yapıcan niye soruyorsun aq dedim. Meğer o an susmuş herkes. Olum sessizliği oldu.
— Tugay (@issizpala) January 7, 2018
12. Lisede "Hic ders calışmıyorsun buyuyunce ne olacaksın?" diye soran kimya oğretmenime "Hicbir şey olamazsam kimya oğretmeni olurum." demiştim. Buradan kendisinin oğretmenler gununu kutluyorum
— Erdem Mako Ulubaş (@erdemmakoulubas) November 24, 2017
13. Din oğretmenime yanlışlıkla Allahım diye seslenmiştim 🙁
— ? (@yokyabosverr) January 7, 2018
14. Sıfatları anlatırken guzel olan kim diyince beeen diye bağırmıştım ama sonra tabi mağmadan tum sınıfa bakıyordum ?
— sinem (@sinemismi) January 7, 2018
15. Dil ve anlatım dersinde anlamadığım bir şey hakkında soru sordu canım hocam. Bilmiyorum hocam demiştim o da "Şaşırt beni Abdullah" diyince 1 saniye boyle sessizlik oldu ben huhııış diye kırbac sesi cıkarmıştım ksksoaoaowosoao hala neden yaptığımı sorgularım.
— Abdullah K. (@SeverantOfLord) January 7, 2018
16. Adam kabakulağın hangi dokuları tuttuğunu sordu.testis aklima gelmeyince 60kişilik kız sınıfında adama sizin yumurtaliklara ne deniyodu ya dedim.bi de elimle adama adama oralarda bı yerde diyorum.adam prof
— islik sercesi (@Renklilego) January 7, 2018
17. Finalde cıkacak konuları işaretlettirirken “şuna tik koyun buna tik koyun.” Diye diye baktım kitabı bitirtecek. “Hay tikicem şimdi ya” demiştim. Bi sessizlik oldu sınıfta ?
— tribinebandım (@tribinebandm) January 6, 2018
18. Hoca cocugun birine kizdi siniftan atti attiktan sonrada iste salak bu cocuk filn dedi bende dayanamayip arkadan konusmak oldumu demistim.Cocugu tekrar sinifa alip salaksin sen diyip tekrar atmisti.Banada bir sovmustu hala aklmda aq babam okadar sovmemistir.
— hodbin (@xhodbin) January 6, 2018
19. Bizim bi hukuk hocası vardı, Yasin Hoca . Kan hısımlığını anlatıyor derste, tek tek soruyor "ayrıldığınız adamın kuzeniyle evlenebilir misiniz?" sınıf "eveet", "dayısıyla evlenebilir misiniz" sınıf "eveeett" derken en arkadan birisi atladı "babası gelse tanımam." Birisi=ben
— Senem. (@tahinlipide_) January 6, 2018
20. Ilkokulda dayının eşine ne denir soyle bakalım dedi hala dedim sonra velimi cağırdı.. (Halamla dayım evli ben napim)
— server (@sorvir) January 6, 2018
21. docent bi hoca vardı oğrencileri stalklamış, ders saatinde hocalar hakkında atılan tivitler yuzunden fırca atıyodu sınıfa. ben de lafı bitince, o sinirin ustune hocam benim profile de baktınız mı son attığım video cok komikti demiştim
— Hakan Bartowski (@hknzdmr92) January 6, 2018
22. Mesaj yazarken evet hocacim yazacağıma otomatik duzeltme kurbanı olup evet kocacım yazmıştım:/
— Buşra (@bsrjsj) January 6, 2018