Kuşkusuz evlilik bircok insanın gelecek planlarında bulunabiliyor. Akrabalarımız, arkadaşlarımız veya anne babalarımızdan az cok tecrube edindiğimiz evlilikler hakkında Twitter kullanıcılarının da diyecek birkac kelimesi olmuş…
Eh tabii evliliği tecrube etmeden insan tam olarak ne olduğunu anlayamasa da en azından fikir ediniyoruz değil mi?
1. boşanmaların tek sebebi evlilik
— gokhan bey diceksin. (@nedemekgokhan) August 11, 2017
2. Eşeysiz ureme skillini amiplere nasıl kaptırdık ya duğun masrafı yok evlilik teklifi stresi yok canın mı sıkıldı cocuk mu sevmek istiyosun gec bi koşeye pıt diye sal cocuğu hem de bire bir senin kopyan oluyor canın sıkılırsa muhabbet de edersin mukemmel olay ya
— Cağrı (@ceminson) January 8, 2018
3. Arkadaşım evlilik hazırlığı yapıyodu. Adam demiş ki ben vazgectim araba alcam ahahahahahha
— Sureyya Truvalıoğlu (@troysureyya) May 6, 2017
4. Babam mışıl mışıl uyuyordu annem kalk mandalina ye diye uyandırdı babam yarı uyku halinde yedi tekrar uyudu mandalina ye diye uyandırılmak=Evlilik
— FUBAR (@ercaparzo) January 3, 2018
5. Evli bi arkadaşıma " Evlilik nasıl ? Bende evlensem mi ? diye sordum."Evlen tabi, senin benden daha mutlu olmaya hakkın yok." dedi.
— TheMarjibey (@themarjibey) January 16, 2018
6. Evlilik duşa girmek gibi. Girmeyene cok zor gelir ama girdiğinde dunyanın en guzel şeyi olur diyen arkadaşım yengeyle boşanıyomuş. Noldu lan hani evlilik duş almak gibiydi dedim, kanka hamamda kese attırırken yakalandık diyo 😀 Aldatmak bu kadar iyi anlatılamazdı aq
— Supermet (@bendemistim) January 23, 2018
7. Ulan hadi "mantık evliliği yapıcam" desen kac tane mantıklı davranan insan tanıyorsun ?
— Aykut Elmas (@onudabitirin) January 27, 2018
8. evlilik cok sacma ya akraba sayısı ikiye katlanıyo
— hilÂl (@hilalayding) July 13, 2017
9. Evlilik icin en guzel yaş 74
— J.Şamil Germenler (@JosefGermenler) January 25, 2018
10. Flortleşemem yalnızca evlilik
— Cafer (@caferlelak) February 3, 2018
11. Evlilik bahane bunlar şahane pic.twitter.com/kFXL1jSp5S
— ŞALINA MUNHASIR (@cokkonusurumki) January 30, 2018
12. – Evlilik nasıl bir şey ?
+ Evde bir adam duşun hic gitmiyor.
— Sumeyra İnci Ekinci (@Sumeyraincii) January 30, 2018
13. Allahım evlenmek cokzel bişiy pic.twitter.com/dy5HbncaVQ
— Tuğce (@tuugceegg) February 4, 2018
14. Habire emniyet şeridini kullanan bi akrabam var ceza gelmiyor mu diye sorduğumda geliyor kocam oduyor diyo. Valla evlilik buysa ben de evlenmek istiyorum
— efşan (@efsangelo) February 2, 2018
15. Bence evlilik beraber yaşlanıp kilo almaktır.
— Cağrı Taner (@cagritaner) January 27, 2018
16. Evlilik cok zor eş şartı istiyolar
— CEKİL YA (@bicekilya) January 28, 2018
17. Hoşlandiğimi belli etmiycem
Hoşlandiğimi belli etmiycem
Ben: napiyosun duşunuyo musun evlilik falan
— Poncik Panda? (@poncikbipanda) January 27, 2018