İnternetin neleri onumuze getirdiğine yeniden ve yeniden şaşırdığımız gunlerden birinde onumuze oyle bir haber duştu ki ne yapacağımızı bilemedik. Haber daha once gorulmemiş derecede ilginclik taşıyordu. Sonu ise haberin başlığı kadar şaşırtıcı…
Los Angeles ’ta gectiğimiz aylarda bazı garip el ilanları gorulmeye başladı
‘Rahatsız edici filmler ’ listesindeki filmlerden birinin sahnesiymiş gibi gorunen afiş, sunulan bir hizmeti gosteriyordu: Taş suratlı, gri saclı bu kadının banyosundaki kuvetinde sutle yıkanma şansı. ’Sutumun İcine Bat ’ yazılı ilanlar, erkekleri BatheInMyMilk.com adresine yonlendirip randevu almalarını sağlıyordu.
Gri saclı kadın karşılarındayken değerli misafirleri geleneksel soya ya da badem sutunun icinde kendilerini sungermişcesine bırakıyor
Broşurun vaatlerinden biri sutun icindeyken kadın tarafından izlenecek oluşunuz. En son Kennedy suikastından once temizlenmiş gibi gorunen bu banyo parcalanmış duvar kağıtlarına sahip. Bu gorseller, ilanlar sosyal medyada ciddi anlamda yankı uyandırmıştı ki sonradan anlaşıldığı uzere el ilanları sanatcı ve komedyen Alan Wagner tarafından ozenle hazırlanmış bir yaramazlıktan ibaretti. Sitenin ongorulenden fazla şekilde (yaklaşık yarım milyon) tıklanması herkesi şoka soktu.
Wagner acıklama yapması gerektiğini fark edip bu rahatsız edici sahneyi universite arkadaşı Sydney Marquez ’in yardımıyla Los Angeles ’daki garajında hazırladığını soyluyor
‘Goruntuyu gercekten cok beğendim. Yaşlı bir kadının yanında hallerinden hic memnun gorunmeyen insanlar sutun icinde duruyor. Kimse eğleniyormuş gibi gorunmuyor, ama yine de gelmeye devam ediyorlar. ’
Wagner, bir icki şirketinin kendisinden ickilerini viral hale getirecek bir proje oluşturmasını istediğinde bu tuhaf fikri bulup şirkete teklifte bulunmuş
Ancak cok ilginc olduğu icin reddedilmiş. Ve bu fikri kendisi gercekleştirmeye karar vermiş.
Şaşırtıcı bir şekilde, butun bir banyo imal etmek ve aktorler kiralamak Wagner ’a sadece 300 dolara patlamış
Wagner ’in arkadaşları sutlu kabusta oynamak icin fazla heveslenince birkac ilave model bulunarak kendilerine 20 dolar odenmiş.
Bu bir şaka olarak tanımlanmış olsa da, sut banyolarına olan ilginin Wagner ’e gelen mesajlardan yeterince guclu olduğu belliydi
Bu tuhaf şaka Wagner ’in hayatı boyunca uzerinde calıştığı belki de en buyuk projeydi. Ama o yaratıcı yanını şımartmamak icin promosyon filmleri ve komedi videoları cekmeye devam ediyor.
Wagner olayın hafiflemesinin ardından ‘Bircok fikrim oluştu ve bircoğundan vazgectim. Ama hala her akşam kendi fikirlerim uzerinde calışıyorum. Umarım bir gun bu benim tam zamanlı işim olur. ’ diye konuştu
Kaynak: 1