Gunluk hayatımızda yazılı olmasa da bilmemiz gereken cok basit kurallar olabiliyor. O kurallara uyulması takdirinde kuşkusuz icimizi buyuk bir ferahlık kapsıyor… Orneğin her ne kadar artık her yerde yazılsa da toplu taşımalarda inenlere oncelik vermemiz gerektiği gerceği gibi…
Twitter kullanıcıları bu tur basit kuralları uygulamayan insanlara tepki olarak bir bilim insanının ilk insan temsillerine bir şeyler anlatıyormuş gibi durduğu fotoğrafını kullanarak iclerini adeta dokmuşler. Biz de sizler icin aralarından 15 tanesini derledik.
1. Yuruyen merdivenlerin solunda durulmaması hakkında insanları uyarırken boyle hissediyorum tam pic.twitter.com/hX937aRuOk
— oh foşik Zela Jesus (@zelajesus) April 13, 2018
2. Sokakta yuruyen kadınlara laf atarsanız etkileyemezsiniz hatta tam tersi rahatsız edersiniz pic.twitter.com/Tu4QitShfP
— Burak (@SirBuraksson) April 14, 2018
3. bakın bir kız ve erkeğin birbirlerine samimi davranmaları onların sevgili olduğu anlamına gelmez, karşı cinsler birbirleri ile samimi arkadaşlık kurabilirler. pic.twitter.com/0Sogwn2VmY
— kedi mafyanın elinde (@yaabirader) April 15, 2018
4. bakın birinin size iyi ve kibar davranması sizden hoşlandığı anlamına gelmez pic.twitter.com/7BjoOfOuIN
— signal (@signalwhiet) April 15, 2018
5. Bolumumuzu mezun olup TUS ’a girdikten sonra sectiğimizi anlatmaya calışıyorum pic.twitter.com/jFcfikRCWg
— Nesli-Han Kenobi (@olalaness) April 15, 2018
6. erkeklerin de okul oncesi oğretmenliği okuyabileceğini anlatıyorum pic.twitter.com/sd7iu8lKfJ
— buluj (@thebuluj) April 14, 2018
7. twitter kullanmayan insanlara bu sitede yazdıklarımızı ciddiye almamaları gerektiğini, goygoy yaptığımızı anlatıyorum pic.twitter.com/sSafS7bbzz
— jilet ceku (@nebileyimiyav) April 14, 2018
8. direksiyonun sol tarafında bir kol vardır buna sinyal kolu denir. şerit değiştirirken, sağa sola donulurken bu kol yukarı aşağı hareket ettirilerek sinyal verilir ki cevrenizdeki suruculer/yayalar da ne yapacağınızı anlasın pic.twitter.com/gg26awBEZG
— Simerazzi (@simerazzi) April 13, 2018
9. Psikologların ilac yazamadığını anlatıyorum pic.twitter.com/ADWSBkyANs
— PSİKOLOĞUNUZ (@psikolog_evreni) April 15, 2018
10. Eğer hesabınız kilitliyse ve sizi takip etmiyorsa ona ne yazarsanız yazın, yazdığınızı goremez. pic.twitter.com/gNetgnwHxC
— İLKER (@zbdgb) April 14, 2018
11. Arabada son ses muzik acıp kızlara laf atarak onları etkileyemezsiniz arkadaşlar pic.twitter.com/pph0MYceR5
— Oza❤️? (@AndriesAli) April 14, 2018
12. – dolar, euro kullanmıyor olmanız onemli degil, tukettiğiniz herşeyin fiyatı kura gore belirleniyor. pic.twitter.com/eAcjEV9KGG
— cofcof (@tecofcof) April 13, 2018
13. her paylaşımdan sonra kufretmek icin sıraya giren bazı hesap sahiplerine, duşuncesine katılmadığımız insanlara kufretmenin yanlış bir davranış olduğunu anlatmaya calışıyorum. pic.twitter.com/60x5ZoUwK5
— abdullah naci (@abdullahnaci) April 14, 2018
14. Hayatlarını burclara gore yonlendiren arkadaşlara bunun bilimsel olmadığını anlatıyorum pic.twitter.com/zp6avnoXIK
— Hodja (@hodjaniz) April 13, 2018
15. Metroya binmeden once inenlere yol verilmesi gerektiğini anlatıyorum pic.twitter.com/uv7TLSBAnX
— Berktwo (@Berk2T) April 13, 2018