Secimlerden sonra psikolojimizin bir hayli değişkenlik gosterdiği bu haftada mizah yine eksik olmadı. Yorucu ve yine gundemimizin bir hayli yoğun olduğu bir yedi gunun ardından haftanın en komik, en cok konuşulan, en guzel ve de en iyi edici tweetlerini sizler icin derledik. Guzel gulumsemelerinizin yuzlerinizden hicbir zaman eksik olmaması dileğiyle…
İyi eğlenceler
1. Bu kekolukta biri ki ekini ayrı yazmayı nasıl akıl edebilir aklım almıyor. pic.twitter.com/rUj3heEQmx
— Ceren (@geldeanlat) June 27, 2018
2. ¯_(ツ)_/¯ pic.twitter.com/1JatwiqsEP
— Sanem Bahcekapılı (@talkingmia) June 28, 2018
3. kedi alacaksanız cins kedi yerine sokak kedisi alın yeri gelir soğan ekmeği boluşur yersiniz yine sesi cıkmaz gariban tekirin
— josé semprún (@josessemprun) June 27, 2018
4. ağır yaşamlar burak'ın hikayesi pic.twitter.com/avu0CAHwkn
— melody (@thehirajenner) June 27, 2018
5. YA KIZIM EVDEYİM DİYORUM SANA NEDEN İNANMIYORSUN pic.twitter.com/vp0aLYZltN
— Caner Cağlayan ?? (@CanerCaglayan) June 27, 2018
6. Kardeşim de 7 yaşındayken televizyonu yakından izliyor diye doktora goturduk 7.5 numara miyop cıktı neden soylemedin demiştik şey dedi ne bileyim ben herkes boyle goruyor sanıyordum, canım o gormek değil yalnız
— el Contorno (@elcontornoo) June 26, 2018
7. Babam: evladım yaslanınca bize bakacaksın dimi
Ben: (kucukken bana tekerlekli sırt cantası almamıslardı) dusunucez baba
— big babol (@wonkacikolata) June 27, 2018
8. Porsche yazısını gorduyseniz duz durucam artık, boynum tutuldu pic.twitter.com/ughQgzolJc
— pınarben (@bigelbisidicem) June 26, 2018
9. arabanla seyir halindesin gokten ustune erdoğan duşuyo hahahahaha olaya bak olacak o kadar skeci gibi https://t.co/q5FZxs5M4I
— dogan (@erusen) June 26, 2018
10. ABİ HİCİ DOĞRU YAZMIŞSIN DUZELT İSTERSEN pic.twitter.com/rvrpfHpDL3
— агирхаста (@agirhasta___) June 26, 2018
11. Ahahahah beni bilirsin hayatım, siyasi olmadıkca hicbir partiyi kacırmam pic.twitter.com/Wr5hrLgXNS
— Freud Fethi Korludağ (@kimberkinx) June 25, 2018
12. "Laikliğin elden gittiği konusuna konjonkturel olarak katılmamakla birlikte toplumun genelgecer saikleri goz onunde bulundurulduğunda sekulerleşmenin…" pic.twitter.com/tqEMpZnDK4
— ??altan?? (@littleiv3) June 27, 2018
13. Yağmurdan korunmak icin harika bir yer pic.twitter.com/7YWNnwiIft
— Emmioğlu (@emmioglu__) June 25, 2018
14. Stalk icin actığım butik hesabımı ilerlettim ve bugun eski sevgilime kıyafet sattım biraz da o umutla beklesin pic.twitter.com/nq6zWv7bqi
— Can Işın (@maydanozy) June 26, 2018
15. Bu işe en cok sevinenler kediler oldu ? #dolu pic.twitter.com/ZsFDE5PHY5
— Senem Gokgozoğlu (@SenemGokgozoglu) June 26, 2018
16. Anadolu ajansı #dolu yağacak diyerek algı operasyonu yapıyor sakın aracların başından ayrılmayın araclara sahip cıkın
— Samet ECEM (@sametejem) June 26, 2018
17. navigasyon acıyoz kuzeybatı yonune ilerleyin diyo. piri reis miyim ben aq desene sağ sol
— Canberkky (@canberkky) June 25, 2018
18. Kedilerin ayağımızı başka biri zannetmesi
— hazreti korkunc (@caglaralmendi) June 26, 2018
19. Fransızca biliyormuşum lan ben https://t.co/9bzTTX8BO0
— uyg, PhD (@uygtwit) June 25, 2018
20. CEHABE DONEMİNDE ĞUNLUK SOHBETLER BOYLEYDİ pic.twitter.com/yh9rDQ8vS0
— YUSUF YAKUB ™ (@YUSUFYAKUB1453) June 29, 2018
21. Sosyologlara yaz tatili odevi… pic.twitter.com/fPB0lvmkiO
— Yıldıray Oğur ?? (@yildarado) June 25, 2018
22. AMINA KOYAYIM CILDIRMAMAK ELDE DEĞİL WOEOIŞEISPEKQLRKQLDKQLSJKWKWWLKQŞEKQŞDLQŞDLQŞDLŞAK SŞEKSŞWLŞRLWŞRKALCKQŞFKWLDLS pic.twitter.com/Ssbp9omLhJ
— orgasmatron (@rienthra) June 25, 2018
23. şu an anadolu ajansı'na gore sonuclar; pic.twitter.com/alqL2Ussmd
— vitangelo moscarda (@busraymergen) June 24, 2018
24. moralsizliğin uzerine dunya kupasına tekrar odaklanmaya calışmak ve karşına cıkan ilk macın mısır – suudi arabistan macı olması… hendek savaşını bant kaydından tekrar izletseydiniz
— Celal Baggins ?? (@KurtissDonald) June 25, 2018
25. telefonu calinca flasi patlayanlar sizin bu hayattaki amaciniz ne tam olarak
— atacan the jurassic (@atacandimdik) June 28, 2018
26. Lezbiyenlik tercih olsa zaten topluca lezbiyen olurduk kalırdınız bok gibi ortada ama nerde
— aslı (@rurolastik) June 27, 2018
27. Dunyanın en sevimli trolu…? pic.twitter.com/FYy3xN5rdW
— Meltem Babaoğlu (@MeltemBabaoglu) June 27, 2018