Hepimiz guzel ve mutlu sonlu hikayelere hasretiz. Bu yuzden karşımıza cıktıklarında kucuk bir tebessum etmeden, detaylarını merak etmeden gecemiyoruz. Twitter ’da babasının hayatını ve Londra gezisini paylaşan @aliyabegovic_ adlı kullanıcının tweet ’leri binlerce kişiye ulaştı. Biz de icimizi ısıtan 69 yaşındaki babanın hikayesinin detaylarını oğrendik ve sizlerle paylaşmak istedik…
@aliyabegovic_ adlı Twitter kullanıcısının babasıyla ilgili tweet ’leri sosyal medyada adeta viral oldu. Tweetler ’de 69 yaşındaki babasının hikayesi, sevdikleri ve Londra gezisinden fotoğraflar yer alıyordu Koyde ciftcilik yaparak hem kardeşlerini hem 7 cocuğunu kimseye muhtac etmeden okutan, kendi okuyamadığı icin omrunu okuyanlara adayan muhterem babam 69 yaşında geldi Londra ’yı geziyoruz.Gurur duydum oğlum diyor. Hakkını helal et koca reis, gurur duyulacak biri varsa o da sensin. pic.twitter.com/31gBDGALic
— Aliya (@aliyabegovic_) June 27, 2019
Biz de bu sıcak hikayenin detaylarını sizler icin oğrendik. 69 yaşındaki babanın guzelliklerle dolu hikayesine ve Londra gezisinden fotoğraflara birlikte bakalım…
Sivas ’ta bir ailenin en buyuk cocuğu olarak dunyaya gelen Ali Amca okuma imkanı bulamadı. Ciftcilik yapan Ali Amca kendi okuyamasa da 2 kardeşini okuttu, o kardeşleri birer oğretmen oldular
Fedakarlıkları ve sevgisi yalnızca kardeşlerine değildi elbette. 7 cocuğunu da okutmak icin elinden geleni yaptı Ali Amca. Adeta omrunu onlara adadı
Eski pehlivanlardan olan Ali Amca tweet ’lerin sahibi oğlu icin de elinden geleni yaptı. Okulu bırakmak istediğinde musaade etmedi. “Hayatta neye ulaştıysam onun sayesinde, okullardan ben değil o mezun oldu” diyor Ali Amca ’nın oğlu
Şimdi İngiltere ’de doktora yapan oğlunun yanına giden Ali Amca ’nın mutluluğunu gormekse hepimizi mutlu ediyor
Oğlu cicekleri cok sevdiğini soyluyor. Elbette ciceklerle fotoğraf cektirirken en guzel takımlarını giyiyor Ali Amca
Bu da British Museum ’dan Firavun ’a bakarken bir fotoğraf…
Ali Amca ’nın Londra ’yı gezerken soylediği şey ise “Gurur duydum oğlum” oluyor. Elbette oğulları da Ali Amca ’yla gurur duyuyorlar…