Beraber yaşamak, bir cift icin verilecek en buyuk kararlardan biri olabilir. Kimi zaman ayrılıkla sonlanan kimi zamansa sonsuza dek mutlulukla taclanan bu eylem, her iki taraf icin de oldukca zor bir surec desek yanlış olmaz. Unlu sosyal paylaşım sitesi Reddit kullanıcıları da aynı şeyi duşunmuş olacak ki gectiğimiz hafta CrumbleNewman adlı Reddit kullanıcısı diğer uyelere “Sevgilinizle aynı eve taşındığınızda en şaşırdığınız şeylerden biri neydi?” diye sordu. İşte bu soruya gelen birbirinden ilginc cevaplar!
1. “İnsanlar bana ‘Sevgilinle beraber yaşamamalısın, her gun kavga edeceksiniz ve ayrılacaksınız… ’ tarzı şeyler soyluyordu. Ama bilin bakalım ne oldu? Kendimi en yakın arkadaşımla aynı evde kalıyormuş gibi hissediyorum. Her gece inanılmaz eğleniyoruz. İnsanların sizi korkutmasına izin vermeyin. Eğer istediğiniz şey buysa yapın!”
2. “Evde surekli olarak bir odadan diğerine ‘NE ’ diye bağırıyoruz. Bunu gunde kac saat yaptığımıza emin değilim…”
3. “Sizi sinir edebilecek bir suru yeni şey keşfedebilirsiniz. Orneğin yumurtanın kabuklarını soyup cope atmamam ve tum o kabukları lavabonun icerisinde bırakmam onu cıldırtıyor, tıpkı onun her su iceceği zaman yeni bir bardak almasının beni cıldırttığı gibi.”
4. “Orneğin onun sabahları ne kadar guzel gorunduğunu fark ettim. Guneş ışığıyla birlikte uyanıyor, kendine tost yapıyor ve arkasına yaslanıp onu yiyor. O kadar guzel ki… Ayrıca gaz cıkartarak tum odayı o kotu kokuyla doldurabiliyor. Gercekten muhteşem(!)”
5. “Fark ettim ki erkekler uyurken cok cabuk terleyebiliyormuş. Bazen gece uyurken bana sarılıyor ve dakikalar sonra terden yapış yapış oluyor…”
6. “Beraber yaşamaya başladığımızda fark ettim ki eğer sabahları sarılabileceğin birisi varsa yataktan cıkmak cok zor oluyor.”
7. “Sevgilim yanıma taşınmadan once evde sadece iki adet yastık vardı. Şimdi sadece yatakta bile 4 adet yastık kullanıyor. Koltuğumuzda da bir suru yastık var. Sandalyelerimizde yastıklar var. Hatta yastıkları koyduğumuz bir dolap bile var. COK. FAZLA. YASTIK. VAR”
8. “Erkek arkadaşımın tuvalette ne kadar vakit gecirebildiğini gorduğumde şok olmuştum.”
9. “Değişen en buyuk şey yemek duzenim oldu. Eskiden hep noodle ve hazır yemek yerdim. Şimdi eve donduğumde cok guzel yemeklerle karşılaşıyorum. Ayrıca bu durumun en guzel yanlarından biri, bana nasıl yemek pişireceğimi de oğretiyor. İşten dondukten sonra bana yemek yapmayı oğretmesine bayılıyorum.”
10. “Eşimin cok guzel sacları var. Ama bu sacların her yerimden cıkacağını tahmin etmemiştim. Bazen popomda bile sac bulduğum oluyor. Hatta gecenlerde sac tellerinden birini istemeden yutmuş bile olabilirim.”
11. “Kadınların erkeklerden cok daha fazla tuvalet kağıdı kullandığını duymuştum. Ama bu kadar fazla olduğunu tahmin etmezdim. Şimdi ne zaman markete gitsem mutlaka tuvalet kağıdı da alıyorum. Evimizdekiler bitmemiş olsa bile alıyorum, cunku her an bitebilir…”
12. “Beraber taşındığımızda fark ettim ki evde nereye gitsem sevgilim de beni takip ediyor…”
13. “Eşimi daha once hic tel toka takarken gormedim. Ama nedense evin her yerinden tel toka cıkıyor.”
14. “Kız arkadaşımla yaşamaya başlayınca oğrendim ki havluları katlama şeklim yanlışmış?!”
15. “Eğer sevgilimle farklı odalardaysak arada bir birbirimizi kontrol etmeye ihtiyac duyuyoruz. Sadece gidip kapıyı acıp şoyle bir bakıp gulumsuyoruz. Hepsi bu…”
16. “Erkek arkadaşımla 4 yıl aynı evde yaşadıktan sonra bir gun kıyafet dolabının ona ait tarafından bir cekmeceyi actım ve cekmece tamamen boştu. Bunca zamandır o cekmecenin benim olduğunu zannediyormuş. Sonrasında oğrendim ki kıyafet dolabımızı zaten hic kullanmıyormuş. Yıkanan kıyafetlerini “temiz kıyafetler yığını” adını verdiği bir yığına ekliyor ve oradan giyiniyor…”
17. “Kız arkadaşımla aynı eve taşındığımız anda bebekliğinden beri bakıp buyuttuğum kedim, benden hic duşunmeden vazgecti ve kız arkadaşımın kollarına koştu…”