Dunya bir yandan corona virusuyle mucadele ederken diğer yandan hayat akmaya devam ediyor. Peki unluler dunyasında neler oluyor dersiniz. Ozellikle bu haftanın gundeminde ise kadınlar uzerinde baskı kuran kalıplaşmış guzellik yargıları ve maalesef yine kadına şiddet var. İşte haftanın en cok konuşulan magazin haberleri…
1. Bu haftanın en cok konuşulanlarından biri şuphesiz ki Duygu Ozaslan‘dı. Başarılı influencer tatil yaptığı sırada gizlice goruntulendi ve bu goruntuler bir anda gundeme oturdu
Bir suredir kilo aldığını soyleyen Duygu Ozaslan, ortaya cıkan bu goruntulerin ardından adeta linc edildi ve kendini sosyal medyada farklı gostermekle suclandı. Ardından bir acıklama yaparak bulimia nervoza olduğunu ve iyileşme surecinde olduğu icin kilo aldığını soyledi. Olayın tamamını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
2. Sıla, adı şiddet iddialarına karışan arkadaşı Ozer Arkun ’la arkadaşlığını bitirdiğini acıkladı
Rubato ’nın solisti Ozer Arkun ’un eski sevgilisi Arkun ’dan şiddet gorduğunu soyleyerek şikayetci oldu. Ozer Arkun ’un eski sevgilisi B.Y. ile Mart 2020 ’de evlenme kararı aldığı, ciftin arasında 4 Mayıs 2020 tarihinde evlilik yuzunden bir kavga yaşandığı aktarıldı. Bu haber uzerine Sıla da yakın arkadaşı Ozer Arkun ’la profesyonel ve arkadaşlık ilişkisini sonlandırdığına dair bir acıklama yaptı.
3. Ozkan Uğur kanseri bir kez daha yendiğini acıkladı
Ozkan Uğur ’un kanserle mğcade ettiği duyurulmuştu gectiğimiz gunlerde. Ancak sevilen sanatcı hastalığı ikinci kez yendi. Bu guzel haberi Instagram hesabından duyurdu.
4. Berguzar Korel, bikinili fotoğraflarını Instagram hesabında paylaşırken geleceğini tahmin ettiği cirkin yorum ve manşetleri de kendi ekledi

View this post on Instagram

Berguzar Korel bikinili YAKALANDI! Unlu oyuncu Berguzar Korel kilolu haliyle dikkat cekti! 4 ay once ikinci cocuğunu dunyaya getiren unlu oyuncunun kilolu hali gozlerden kacmadı. Doğum kilolarından hala kurtulamadığı gozlenen Berguzar Korel ’in saklanma cabaları ise işe yaramadı. Doğum sonrası aldığı kilolar ve selulitleri ile dikkat ceken Berguzar Korel ’in bu goruntusu şaşkınlık yarattı. Cevrenin şaşkın bakışları arasında tatilini surduren Berguzar Korel ’i gorenler “eski halinden eser yok” demekten kendilerini alamadılar. Bu goruntusu ile sosyal medyada eleştiri okları ve hakarete varan yorumlar ile alay konusu olan Berguzar Korel ’in şok değişimi icin yana kaydırabilirsiniz. Sizleri yormak istemedim☺️ İyi yazlar olsun🤍
A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on Jul 6, 2020 at 5:51am PDT

4 ay once ikinci cocuğunu dunyaya getiren Berguzar Korel, bikini fotoğrafını paylaşırken medyanın kadınlr uzerindeki cirkin diline dikkat cekmek icin kendi manşetlerini de yazdı. Berguzar Korel ’in fotoğrafla birlikte yazdıkları şu şekilde:
“Berguzar Korel bikinili YAKALANDI!
Unlu oyuncu Berguzar Korel kilolu haliyle dikkat cekti!
4 ay once ikinci cocuğunu dunyaya getiren unlu oyuncunun kilolu hali gozlerden kacmadı.”
“Doğum kilolarından hala kurtulamadığı gozlenen Berguzar Korel ’in saklanma cabaları ise işe yaramadı.
Doğum sonrası aldığı kilolar ve selulitleri ile dikkat ceken Berguzar Korel ’in bu goruntusu şaşkınlık yarattı.
Cevrenin şaşkın bakışları arasında tatilini surduren Berguzar Korel ’i gorenler “eski halinden eser yok” demekten kendilerini alamadılar.”
5. Ozan Guven ve Deniz Bulutsuz arasındaki davada şoforun ifadesiyle yeni goruntuler ortaya cıktı
Gectiğimiz gunlerde Deniz Bulutsuz, Ozan Guven ’den şiddet gorduğu iddiasıyla şikayetci olmuştu. Ardından Ozan Guven de Deniz Bulutsuz ’dan şikayetci oldu. Cuma gunu ise dosya savcılığa ulaştı ve yeni goruntulerle birlikte o gece Deniz Bulutsuz ’u arkadaşının evine bırakan şoforun ifadesi de ortaya cıktı. Şofor ifadesinde: 12 Haziran Cuma gunu Ozan Bey ve Deniz Hanım ’ın bir yemek programları vardı. Ben cifti ve Deniz Hanım ’ın arkadaşı Erdem Bey ’i Bomonti ’de bir mekana bıraktım. Saat 22:30 sularında geri aldım. Deniz ’in arkadaşı Erdem Bey ’i Mecidiyekoy ’de bir arkadaşının evine bırakıp biz Ozan Bey ’in arkadaşı Ramazan ’ın evine cay icmeye gittik. Ben de ciftle birlikte yukarı cay icmeye cıktım Ramazan Bey eski kız arkadaşından konu actı. Deniz Hanım da Ozan Beyl ’e tanıştığında bir sevgilisi olduğunu Ozan ’la ilişkiye başladıklarında ayrıldıklarını soyleyince Ozan Bey bozuldu. ‘İstersen nasıl birlikte olduğumuzu da anlat ’ dedi. Ozan Bey bozuldu ama konu kapandı ve başka konulardan sohbet etmeye devam ettiler. Ben saat 1:00 sularında Deniz Hanım ve Ozan Guven ’i eve bırakıp ayrıldım gecenin uc sıralarında yeniden telefonum caldı Ozan Bey, Deniz Hanım ’ı eve bırakmamı istedi. Ben geldiğimde Deniz Hanım kapının onunde bekliyordu arabaya bindiğinde bir şeyler olduğunu fark ettim “ne oldu” diye sorduğumda Deniz Hanım bana cok fena tartıştık Ozan yaralandı hemen arkadaşlarını ara ben bir şey yapmadım demeye başladı. Ozan bey yaralı deyince eve geri dondum arabayı park edip deniz hanımı aracın icerisinde beklemesini soyledim. Eve gittiğimde ozan bey perişan haldeydi yuzu gozu cizik icinde parcalanmış ve mahvolmuş durumdaydı. Doktora gidelim dedim fakat kabul etmedi, sen Deniz ’i eve gotur dedi. Ben Deniz Hanım ’ın yanına gittiğimde benden iceride kalan bazı eşyalarını almamı istedi ben de bilgisayar ve şarj aleti gibi eşyalarını Deniz Hanım ’a bıraktım bu arada Deniz Hanım bana ‘İnan ben bir şey yapmadım ’ diye 3-4 kez tekrarladı. Benzinliğe geri donduğumuzde Deniz Hanım icin su aldım kendisini arkadaşın evine bırakmamı istedi. Zincirlikuyu ’ya geldiğimizde polis cevirmesi vardı polis bizi cevirdi gerekli incelemeyi yaptıktan sonra yola devam ettik. Sabah saatlerinde Deniz Hanım beni aradı. “Ozan nasıl oldu yanında biri var mı?” diye sordu. Ertesi gun Deniz Hanım beni yeniden aradı Bursa ’ya gitmek icin Ozan Bey ’in arabalarından birini istedi. Ozan Guven ’in Volvo marka aracını kendisine goturdum. Ozan Bey ile goruşmek istediğini soyledi. Ben Ozan Bey ’e soylediğimde Ozan Bey Deniz Hanım ’la goruşmek istemediğini belirtti. Bunun uzerine Deniz Hanım o zaman benimle goruşmezse karakola giderim şeklinde soylemlerde bulundu. Sonra oğrendiğimde Ozan Bey Deniz Hanım ’ın kendisinden şikayetci olduğunu soyledi.