Son birkac yılda televizyon ekranlarında yeni ve genc oyunculara rastlar olduk. Birbirinden başarılı genc oyuncular yeni neslin yıldızı olmaya aday. Bu isimlerden biri de Ebru Şahin. ATV ekranlarında yayınlanan “Hercai” dizisinde canlandırdığı “Reyyan” karakteriyle buyuk beğeni toplayan Ebru Şahin kimdir, gelin birlikte bakalım.
ATV ekranlarında 2 sezondur yayınlanan “Hercai” dizisi son donemin en populer dizilerinden birisi
Dizinin başrolunde oynayan Ebru Şahin ise hem başarılı oyunculuğu hem de guzelliğiyle buyuk beğeni topladı
Ebru Şahin verdiği bir roportajda “Reyyan karakteriyle ilgili olarak şunları soyluyor; “Gercekliğine inanmadığım bir şeyin icinde bulunmayı sevmiyorum. Belki de hikayeyi ilk okuduğumda bana verdiği gerceklik hissi hem ‘Reyyan ’ı hem Hercai ’yi bu kadar sahiplenmeme sebep oldu. Tamamen farklı buyuduğum bir kızı oynamak, senaryo da olsa maalesef yaşanmışlığını bildiğimiz hikayelerdeki kadınların kalbi, gozu, duruşu ve sesi olabilmek benim icin cok anlamlı. Ozellikle gercek hayatta bu gibi hikayeleri yaşayan ya da şahit olan kadınlarımızdan aldığım mesajlar beni cok duygulandırıyor.”
18 Mayıs 1994 yılında İstanbul ’da dunyaya gelen Ebru Şahin, İstanbul Universitesi Spor Bilimleri Fakultesi ’nden mezun olan Şahin daha sonra oyunculuk eğitimi almaya başladı
8 yaşından beri sporla ilgilenen Şahin, aynı zamanda oyunculuğa da buyuk bir tutkusu olduğunu fark etmiş.
Şahin ’in ilk oyunculuk deneyimi ise 2016 yılında vizyona giren “Kan Parası” isimli sinema filminde aldığı rol ile gercekleşti
Ebru Şahin ’in oyunculuk yeteneği sanat camiası tarafından beğenildi. Bunun ardından ise genc oyuncu pek cok dizi ve filmde rol almaya başladı
Şahin, 2017 yılında Babam filminde “Nilufer” karakteriyle kamera karşısına gecti, ardından yine aynı yıl Savaşcı isimli dizide Didem karakterini ve İstanbullu Gelin isimli dizide ise Burcu karakterini canlandırdı
Başarılı dizilerden Yasak Elma ’da da Hira karakterine hayat veren oyuncu buyuk cıkışını ise ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizindeki Reyyan karakteriyle yaptı
Genc oyuncunun başrollerini Akın Akınozu ile paylaştığı Hercai dizisi buyuk başarıya ulaştı. “Reyyan” karakteriyle unu ulke sınırlarını aşan Ebru Şahin bir roportajında oyuncu olmak istediğini soylediğinde arkadaşlarının dalga gectiğini soyledi. Başarılı oyuncunun bu nedenle o donemki arkadaşlarıyla arası acılmış.
Ebru Şahin Reyyan karakteri ile “Turkiye Lider Marka Odulleri 2019” da “Yılın En İyi Kadın Oyuncusu” odulunu aldı
Ebru Şahin gectiğimiz gunlerde ise başrollerini İsmail Hacıoğlu ve Burcu Kara ile paylaştığı “Şuursuz Aşk” filminin basın toplantısına katıldı
Genc oyuncunun başrol olduğu ilk sinema filminin vizyon tarihi ise henuz netleşmedi.
Kaynak: 1 2