Normalde 24 Haziran ’da acıklanacak olan ama şaibeli sorulara (şaşırdık mı hayır) acılan davalar yuzunden ertelenen TEOG sınavı sonucları bugun acıklandı.
Hayalindeki liseye girmek icin ecel terleri doken ve bekledikleri sonucları alamayan oğrenciler ise şu an IMDB puanı 9.8 olan bir dram yaşıyor. Hepsine gecmiş olsun diyor ve daha bunun universiteye girişi var deyip daha dur daha dur diye sırtlarını sıvazlıyoruz.
1. Sormayın dedeler surekli teog puanı soranlara karşı tepkim #teog pic.twitter.com/96BukX5fOO
— Bëgum (@lovememiles) June 29, 2015
2. Aileden gelen patiler Sonucları ailem gordukten sonra ben!#teog pic.twitter.com/Ei6r6euErX
— oğuzmertt (@oguzmertt34) June 29, 2015
3. Hayaller Guneşi Beklerken, gercekler devlet okulu Heves kırmak gibi olmasın ama hicbir lisede Kerem Sayer gibi oğrenciler yok kızlar cok buyuk hayallerle başlamayın lise hayatına ? #teog
— Buse (@TeamKeremBursin) June 29, 2015
4. Kara kara duşunurken Orkunc ’a donuşenler Kara kara duşunenler #teog pic.twitter.com/jsQHRnsQrb
— Dehaan (@SrnyMac) June 29, 2015
5. Yarışmacı arkadaşlara başarılar Uzulmeyin onemli olan katılmaktı #teog
— yuce cansu (@cansustark) June 29, 2015
6. Tespit gibi tespit Benim boşaltım sistemim ulkenin eğitim sisteminden cok daha iyi iş goruyor. #teog
— Deniz (@bst_mntl) June 29, 2015
7. Hallederiz baba babam bu puanla hangi liseye gideceksin deyince ben #teog pic.twitter.com/stAaTBhmdN
— biebz / today,,! (@jbismywaffle) June 29, 2015
8. Patates! Puanımı soran akrabalara Tepkim; #teog pic.twitter.com/HpOM4WRqct
— • (@Bursinizmx) June 29, 2015
9. 490 alanlara bazı laflar hazırladık demek 490 aldın ve uzuluyosun #teog pic.twitter.com/cUTQWR7PQy
— yaren (@hugwithswift) June 29, 2015
10. Erken evliliğe giden yol Sonuclardan sonra #teog mağdurları pic.twitter.com/z2k0iPVkXB
— Dehaan (@SrnyMac) June 29, 2015
11. Gossip Girl ’deki lise vardı da biz mi calışmadık? Tecrubeli birisi olarak şimdiden soyleyeyim. Lise boyle bir yer değil gencler. #teog pic.twitter.com/LmBbm5IiUH
— Parazit (@The_Parazit) June 29, 2015
12. Asıl Survivor burası Şuan Hepimiz; #teog pic.twitter.com/ebQfzEJqy8
— • (@Bursinizmx) June 29, 2015
13. Hem de ne! Cılgın #teog puanları evleri coşturuyor.
— Kiralık Oğrenci (@kilinciniz) June 29, 2015
14. Merve ’nin acısını anlıyoruz teog sonucunu goren oğrenciler; #teog pic.twitter.com/TJ9bFGVsc3
— dilarä (@secondargent) June 29, 2015
15. Ramazan ramazan Allah is watching meb amca #teog
— lara (@stayordiee) June 29, 2015
16. Cılgın oğrenciler TT listesini coşturuyor kardeşlerim belki teogda full yapamadık ama dunya gundemine girdik bu başarı hepimizin #teog
— yaren (@hugwithswift) June 29, 2015
17. Google ağladı şuan butun kızlar #teog pic.twitter.com/i9OOdOamij
— s. (@cooldogandemir) June 29, 2015
18. Zenginler tum umudumuz sizsiniz Zenginler,lutfen ozel okula gidin de kontenjanlar boşalsın. #TEOG
— Melike. (@_SMG_DDL_) June 29, 2015
19. Ve dualarımız sizinle cocuklar Liselerin puanlarının duşmesi duası enter #TEOG
— Melike. (@_SMG_DDL_) June 29, 2015