Gectiğimiz yılların en fazla konuşulan isimlerinden biri olan, gerek surekli din değiştirmesi gerekse siyasi acıklamalarıyla tepki ceken Tuğce Kazaz, bu kez Melih Gokcek ’in kanalında AKP ’den soğudum acıklamalarında bulunarak sosyal medyanın gundemine oturdu.
Eski manken AKP yandaşlığı ile bilinirken son zamanlarda cıkardığı kitapla da sosyal medyanın diline duşmuştu. Kazaz cıktığı programda “FETO butun oluşumlara girmiş. Yargıya, askeriyeye, istihbarata bulaşmışsa siyasete bulaşması cok kolaydır. Fakat bu siyasete hic bulaşmamış gibi hava yaşanması ve bunların ortaya cıkarılmaması ben de soğumalara neden oldu” acıklamalarında bulundu.
Bu kez de AKP ’den soğuyan Tuğce Kazaz ’a ceşitli kesimlerden tepkiler gecikmedi.
Acıklamaların ozeti bu şekilde Tuğce Kazaz: Bende Ak Parti'ye karşı ufak ufak soğumalar başladı pic.twitter.com/EyHPL5MEU5
— Neden TT oldu? (@nedenttoldu) September 18, 2017
1. Tepkiler ise gecikmedi tuğce kazaz "AKP'den soğudum" demiş. bu da her sene başka takıma transfer olan muhammed reis gibi oldu amk.
— zlatan zlatanoğlu (@atavratzlatan) September 18, 2017
2. Bu Nagehan Tuğce Kazaz'ın yaladığının yarısı kadar yaladı ama yalıda oturuyor bu haksızlık kız tabi soğur o da haklı.
— CEN-CIDEL (@Cen_Cidel_) September 18, 2017
3. Buyuk din alimi, duşunur kızcem Tuğce Kazaz Akpden soğumuş. Duyduk duymadık demeyin gemi batıyor, sıcanlar kacıyor. Kapıları iyi tutun. pic.twitter.com/BbSLjjs6V2
— epik (@lirikk_) September 18, 2017
4. Tuğce Kazaz gibi birinin Ak parti secmeni olması bizi ziyadesiyle uzuyordu soğuması isabet olmuş bu dava surekli kıvıranlara ağır gelir !
— PLİSELİ ETEK #EK (@KE__2023) September 18, 2017
5. Tuğce kazaz'ı tt listesinde gorunce bu yine din mi değişti diye baktım ama bu defada siyasi goruşunu değiştirmiş.
— Mehmet Fatih Dal (@fatih_yaziyor) September 18, 2017
6. Tuğce Kazaz "Fetonun siyasi ayağı nasıl olmaz diyerek akp'den ufak ufak soğuduğunu" soyledi. Muhaliflik yukleniyor Kazaz'a ufak ufak.
— Nazgul_tr (@nazgul_tr) September 18, 2017
7. Tuğce Kazaz'ı TT'de gorunce din değiştirdiğini değil, yeni bir din kurduğunu duşundum. Bu saatten sonra uretime gecer zaar.
— Don Berlusconi (@sicilya_) September 18, 2017
8. Tuğce Kazaz Akparti'den soğudum demiş.
Buyuk ihtimal budist olacak.
Hukumet Budist yonetime karşı Arakan Muslumanlarını destekleyince kızmış
— okurken evlenseydik (@okurkenevlen) September 18, 2017
9. Tuğce kazaz ak parti'ye kızmış TT olmuş yine din değiştircek anlaşılan
— Beşiktaşlı Hatun (@besiktaslihtnn) September 18, 2017
10. tuğce kazaz, "akp'den soğudum" acıklaması yaptığına gore chp'nin kendisini nobel'e aday gostermesi yakındır.
— Ayhan ALIŞIK (@ayhan_alisik) September 18, 2017
11. bu şey değil mi ya tuğce kazaz ? pic.twitter.com/XHfeaR8tVD
— ateşli meyve tabağı (@yusaonline) September 18, 2017
12. Tuğce Kazaz pic.twitter.com/IKWr6CgCf0
— ?Prenses? (@ADEMRES6) September 18, 2017
13. Kararlılıkta Tuğce Kazaz gibi olmayın…
— Cemal Değer (@Cemaldeger0) September 18, 2017
14. Buyuk din alimi,Ortadoğu Uzmanı Tuğce Kazaz, Akepe 'den soğuduğunu acıklamış. ??
— Kurşat #CHP ?? (@KursatCoglu) September 18, 2017
15. tuğce kazaz'ın "akparti'den soğudum" acıklaması akparti'de buyuk sevinc yarattı. chp genel merkezinde gergin bekleyiş devam ediyor..
— abdullah naci (@abdullahnaci) September 18, 2017
16. Tuğce kazaz'ı TT'de gorunce aklım cıktı lan değiştirecek din kalmadı heralde yeni bir din kurdu kesin dedim
— Ali (@ThePhantasox) September 18, 2017
Bu da bonusu: Tuğce kazaz'ı tt listesinde gorunce bu yine din mi değişti diye baktım ama bu defada siyasi goruşunu değiştirmiş.
— Mehmet Fatih Dal (@fatih_yaziyor) September 18, 2017