Ulkemizde kağıt ithal edildiği icin Euro ve Doların artması sonucu ozellikle yayınevleri ve kağıdın kullanıldığı alanlar buyuk olcude etkilendi. Bircok yayınevi ve kuruluş kuculmeye giderken tuvalet kağıtlarına da buyuk zam geldi ve 60 Turk Lirası ’na dayandı.
Her şeyle dalga gecme hastalığına yakalandığımız icin bu konuya da es gecmeyen Twitter kullanıcıları, son gelen tuvalet kadğı zamlarının ardından yine komik tweetler atarak ağlanacak halimize gulmemize sebep oluyorlar.
Lafı fazla uzatmadan sizleri tweetlere alalım
1. Duğunlere hediye olarak goturulecek değere ulaştı.
Tuvalet kağıdı ▶ 58,90 TL pic.twitter.com/U0mSvBbVFB
— KOYDUK MU❕ (@Koy_duk) September 4, 2018
2. Tuvalet kağıdına son gelen zamlar sonrası?? Bunca yıldır solcu olmakla suclanırım da rica etsem biri sola meyilli oturmayı bana tam anlatır mı??? pic.twitter.com/m84r3UXXHF
— Metin Uca (@MetinUca) September 8, 2018
3. Dolar alacağınıza 32'li Selpak tuvalet kağıdı alın. 3 ay once 34 lira olan fiyat bugun 60 liraya ulaştı!
1 aya kalmaz ulkedeki mevcut kÂğıt stokları da tukenince bu paketin değeri 100 lirayı bulabilir. pic.twitter.com/2S1mhVwiUk
— Male Monkey ® (@MaleMonkey) September 5, 2018
4. “Sayın Tuvalet Kağıdı Hazretleri” diyeceksiniz… pic.twitter.com/dcPmtDbLIO
— Profesorfacia (@Profesorfacia) September 6, 2018
5. Tuvalet kağıdı cidden 60 lira olmuş daha da artacakmış. Napak gitmeyelim bari tuvalete. Giden de zengin muamelesi gorur.
-kanka tuvaletteydim duymadım aradığını
+vay tuvalet ha yakışır kardeşime hayırlı olsun
-eyvallah yaptık işte bi şeyler
— Onder Şeren (@onderseren) September 8, 2018
6. Tuvalet kağıdı 60 lira oldu TLC deki aşırı pintiler programını izleyip dalga geciyodum şu an orada edindiğim bilgilerle hayatta kalmaya calışıyorum amk
— Furkan Sarıkaya (@Overlokcu12) September 8, 2018
7. Arkadaşlar ekonomik kriz icin onerileri bu tweet altına alalım. Başlıyorum: tuvalet kağıdı almayın, avm ’lerin wc ’lerine girince CALIN ONU CALIN
— oh foşik Zela Jesus (@zelajesus) September 8, 2018
8. Secimden once 100 Bin TL ’nizle;
Dolar alsaydınız, paranız şu anda 140 Bin TL olurdu.
Altın alsaydınız, paranız şu anda 121 Bin TL olurdu.
Tuvalet kağıdı alsaydınız, paranız şu anda 187 Bin TL olurdu…
Ne kadar b.ktan bir ekonomimiz var, farkında mısınız?
— Profesorfacia (@Profesorfacia) September 8, 2018
9. Hangi ulkede tuvalet kağıdı kitaptan daha pahalıdır?
— ugur poyraz (@av_ugurpoyraz) September 9, 2018
10. Merkez Bankası piyasaya 100 ton tuvalet kağıdı surdu pic.twitter.com/vnfNDdYyUX
— Nietzsche (@zerqddt) September 5, 2018
11. Cehape doneminde cekilmiş bir foturaf, Papia tuvalet kağıdı kuyruğu, bu kuyruklarda bircok vatandaşımız kakasını altına sıcmıştı -1977 #TuvaletKağıdı60TLOldu pic.twitter.com/qQe5WL9nSe
— Kamil Hoca İle Yobazlık Vakdi (@KamilSoyalb) September 8, 2018
12. Kıbrıs tatilinde şofor abimiz, “ burada enflasyon cok yukseldi, TL kazanıp sterline gore yaşıyoruz, bir tup diş macunu 80 lira oldu” dediğinde şaşırmıştım bir ay once… Bizde de hemen her şeye ortalama 3-4 gunde gelen zamlarla hayat zorlaşıyor. Tuvalet kağıdı fiyatları ilginc. pic.twitter.com/WrRMwAkl0Z
— Zeki Kayahan Coşkun (@zekikayahan) September 8, 2018
13. Neymiş efendim tuvalet kağıdı 60 TL olmuş… Ulan bu millete diz cokturemeyeceksiniz! Gerekirse zımpara kağıdına siler bu oyunu bozarız!
— S. Nalcakar (@snalcakar) September 8, 2018
14. Tuvalet kağıdı 58.90 boylesi duşman gotune. pic.twitter.com/FzIyuKolvP
— Utopya (@daim_munzevi) September 4, 2018
15. Turkiye ’nin 4 rulo tuvalet kağıdı kaldı.
— Rzon (@nekrofilzombi) September 8, 2018
16. Abi 1 rulo tuvalet kağıdı verir misin pic.twitter.com/YolOImEmZc
— Kamil Hoca İle Yobazlık Vakdi (@KamilSoyalb) September 6, 2018
17. SEKA olsaydı piyasaları rahatlatmak icin piyasaya 1 milyon rulo tuvalet kağıdı surerdi, fiyatlar şakkadanak duşerdi.
— Tevbo☀️Sonnenbrandt (@spleendistanbuI) September 8, 2018
18. Tuvalet kağıdı romanlardan pahalı
Bu ne sacma hayat arkadaş
19. Ramazan ’da gullac yapa yapa kağıt bırakmadınız memlekette. Tuvalet kağıdı 60 TL olmuş.
— SIRADAN CİNKO PİL (@tyler_durden_s) September 7, 2018
20. Turkiye'nin 15 gunluk tuvalet kağıdı kaldı https://t.co/pEJ4OWT7LN
21. anneme bak eve kokulu tuvalet kagidi almis senin icin paranin hic mi kiymeti yok be kadin
— oyku (@locoyku) September 8, 2018
22. İnsan silmeye kıyamıyor! #TuvaletKağıdı60TLOldu pic.twitter.com/GAGIeMoNCu
— Atilla Taş (@AtillaTasNet) September 8, 2018
23. Tuvalet kağıdı dolar gibi yukseliyor olsun ama wc 1tl!.. pic.twitter.com/0nJd0QPSOG
— DrHaciGru (@DrHaciGru) September 8, 2018