Vakti zamanında gorduğu bir olay uzerine roportaj verirken pek icten ve pek gercekci bir şekilde kopek taklidi yapan Avustralyalı amca geri dondu. İnternet alemine goruntuleri ilk duştuğu zaman burunduğu rol ve kendini adamışlığı hem komik hem de tatlı bir imaj yaratmıştı bu amcaya. Dunya genelinde de bayağı bir ilgi toplamıştı. Şimdi, dokuz yıl aradan sonra Avustralyalı amca Ray Graham ’dan o taklidi tekrar yapması rica edilmiş. Enteresan da bir goruntu cıkmış ortaya. Bakıyoruz efendim.
İlk video: Ray Graham mahallesinde yaşadığı bir kopek saldırı olayını anlatıyor Ray amca kopek taklidini biraz kacırıyor, fazla ateşli ve oldukca hevesli bir taklit kopek taklidi yapıyor. Eşi de ufaktan tırsıyor gibi.
Avustralya ’da ulusal bir kanal olan Channel Nine ’da cıkan haberle unlu olan Ray amca tekrar Channel Nine ’da cıkmış Video viral olduktan dokuz yıl sonra Ray amcanın hayatı nasıl, coluk cocuk ne durumda, kopek taklidine devam mı diye merak etmiş olacaklar ki Channel Nine yetkilileri ”havlayan adam”la tekrar iletişime gecmişler. Bu sefer pek eskisi gibi olmamış ama olsun be Ray amca, yıllar insanı yoruyor.
Ray Graham havladığı video ile unlu olduktan sonra insanlar artık onu sokakta ”havlayan adam” olarak tanımaya başlamış
İnsanlar Ray amcayı sokakta, yolda, izde artık ”havlayan adam” olarak mimlemiş. Sık sık fotoğraf cektirmek isteyenler de oluyormuş. Butun bunları Channel Nine ’da acıklarken muhabir de ona hala kopek taklidi yapıp yapamadığını soruyor. Ray amca da yapıyor şovunu ve hala kopek taklidi yapabildiğini izleyenlere kanıtlıyor.
Videonun orijinalinde anlattığı olay ise yıllar once bir komşusunun kopeğiyle karşılaşması
Dokuz yıl once pek bir istekli, pek bir heyecanlı anlattığı olay Kuzeybatı Sydney ’de, Marsfield ’da gercekleşen bir olay. Ray amcanın anlattığına gore olay oldukca korkutucuymuş. Zaten yaptığı harika taklit ile de bunu bir guzel yansıtmış.
Ray amcanın eşi Kerry icin fazlasıyla endişelenenler de olmuştu
Zaten hanımefendinin yuz ifadesine az bir şey bakınca ufaktan da olsa garipsediğini gorebiliyorsunuz. Orijinal video yayınlandığında insanlar Kerry ’nin icinden ”Allah cezanı vermesin Ray, yine yaptın yapacağını.” ya da ”Ya Rabbim ben bu adamla nasıl evlendim?” demiş olabileceğini duşunmuşlerdi.
Ray amcanın soylediğine gore bu havlama işi eşini pek rahatsız etmiyormuş ama
İki yıl once New South Wales Central Coast ’a verdiği bir roportajda bu harika ve ilginc internet esprisinin cıkışına konu olan kopeğin artık sokağın karşısında yaşamadığını boylece Kerry ve kendisinin huzurlu bir şekilde gunlerini gecirdiklerini soylemiş Ray Graham. Ayrıca, yine Ray amcanın soylediğine gore Kerry pek de umursamıyormuş havlama taklidi falan yapmasını. Aşk işte.
Kerry teyzeye gore Ray falza duygusal bir adammış
Ray amcanın eşi Kerry teyze, Ray ’i yaptığı taklitten dolayı ya da bu yuzden viral olmasından dolayı hic suclamamış ya da garipsememiş. ”O an cok duygusaldı ve birden bire icinden geldi. Ray zaten cok duygusal biridir.” diyor Kerry teyze. Ray Graham ’ın da dediğine gore daha once hic havlama taklidi yapmamış, her şey bir anda gelişmiş. ”Daha once yapmadığım bir şeydi. Anlık oluverdi ve cok resmiyet dışı ve aniydi. Ama guzeldi, değil mi? Ben yaptığım taklidi seviyorum.” diyor Ray amca.
Ray amcanın videosu internet alemini sarstığı donem bir ton parodi ve remixi de yapılmıştı Biz de bu videolardan birkac tanesini sizin icin derledik. İyi seyirler diliyoruz.
Kaynak