Turkiye ’de secim denince adeta akan sular duruyor. Tum ulke bir anda secim havasına giriyor, arkadaş/akraba sohbetlerinde konu bir şekilde siyasete geliyor. Siz ne kadar kacsanız da peşinizi bırakmıyor. Sohbetlerden kacanlar sokakta secim arabasına, televizyondan kacanlar sosyal medyadaki paylaşımlara bir şekilde yakalanıyor. Ancak durum ciddi olduğu kadar da eğlenceli olabiliyor. Siyaset ozellikle sosyal medyada mizah malzemesi haline geliyor ve gulsek mi ağlasak mı diye duşunduren goruntuler cıkıyor ortaya. Biz secim oncesi adaylardan secim vaadlerine halkın nabzından komik tweetlere ortaya cıkan komik goruntuleri sizler icin derledik. Eğer gozden kacırdıklarımız varsa lutfen bizimle paylaşın. E ne diyelim, iyi olan kazansın!
1. Yeni bir selamlaşma mı doğuyor? Son Secim Bukucu
Tur: Fantastik, Bilim Kurgu.
imdb: 8.7
Yapımcı – Yonetmen: RTE pic.twitter.com/xByx7OEQds
— Ali Yağız Kesgin (@aliyagizkesgin) March 28, 2019
2. Sohbetin oncesini de bilmek lazım tabii… secim calışması nasıl yapılır
boyle yapılır pic.twitter.com/IB6qsx9Td7
— no context sexting (@nocontextsextng) March 27, 2019
3. Kesintisiz, nonstop… ekibe bak, bingol heart attack 12. bi an kuyruğun sonundan azrail cıkacak diye bekledim. pic.twitter.com/SZdkBSirHi
— varcharian (@varcharian) March 27, 2019
4. Bazen sadece doğru zamanda doğru yerde olmak gerekir noluyoruz ne bu tantana diye cama cıkmamla Şişli halkı ve Mustafa Sarıgul ile heyecana ortak olmam arasında sadece 3 saniye var asdfgjkl pic.twitter.com/ypzIepEO4m
— Lil' Mum (@mmtzylmz) March 16, 2019
5. Ardından tatliş telefon konuşmaları gelir… heyecana ortak olmamla Mustafa Sarıgul'un beni araması arasında 10-11 saat var slfkflgldş pic.twitter.com/8dTVjycpxx
— Lil' Mum (@mmtzylmz) 16 Mart 2019
6. Ben şok pic.twitter.com/eNnVng38qw
— umstad eskalov (@sikilirikk) March 25, 2019
7. Ayneeen pic.twitter.com/BS7Z0Q6bKh
— varcharian (@varcharian) March 25, 2019
8. Fark var, fark var, fark var (3X) Zeynep Cicek Samsun Bafra Belediyesinin, sıradan bir Başkan Adayı.. rakiplerinin secim arabasıyla yapamadığı reklamı, 20 liralık mikrofonuyla sokak sokak gezerek yapıyor.. tebrikler koca yurekli kadın 👏 pic.twitter.com/YPDGA7QiWh
— CAN HACIOĞLU (@cannhaciogluu) March 27, 2019
9. Ve dunya 1 dakikalığına guzelleşiyor 🙂 Malatya ‘da secime doğru 😂 pic.twitter.com/3K8B7fMsaO
— Sabiha Işık (@sabihaisk) March 27, 2019
10. High-five Uskudar Version Herkesin en yakın arkadaşıyla ozel bir dansı vardır pic.twitter.com/0sLv1QMf54
— Cem (@cmcglyn) March 27, 2019
11. Yengec dansı olabiliri mi bu? Uskudar ’da sıradan bir gun. pic.twitter.com/HoiOywx36E
— rasim aslan (@rasimaslan1) March 14, 2019
12. Şimdi gozler Ferhat ’la Şirin ’in yapacağı basın acıklamasında… AKP'nin Gaziantep Buyukşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin: "Dağları deliyoruz, Ferhat'ın Şirin'i deldiği gibi…" pic.twitter.com/uwnn38wQzN
— Vaziyet (@vaziyetcomtr) March 26, 2019
13. Kırıcı oluyorsun ama 🙁 pic.twitter.com/Q1W0SCpLM7
— varcharian (@varcharian) 25 Mart 2019
14. “Herkesi boykot ediyoruz” ilk defa boyle anarşist goruyorum. spiker sordukca ak parti belediye encumenine dondu adam. pic.twitter.com/B7Uvb7uVET
— varcharian (@varcharian) March 25, 2019
15. 🙁 "her tarafa park actı" pic.twitter.com/VBzsoxhnEL
— varcharian (@varcharian) March 27, 2019
16. Binali Yıldırım sen muthiş bir adamsın ahahdhajsm pic.twitter.com/BMKm4p41jh
— SERDARSKY (@mserdarovic) February 17, 2019
17. İnsan kuş misali pic.twitter.com/c7BIFIV430
— Sunguralp Esat (@sunguralpesat) March 21, 2019
18. Binali Yıldırım ile kanka olamadığım her gun uzuluyorum.@BY pic.twitter.com/WvCdMkxMVb
— Oğuzhan Turhan (@oguzhnturhn) March 26, 2019
19. Gonulden gonule giden bir yol vardır ya, onu da ben yaptım. pic.twitter.com/ZLBek1ktes
— ezgisukordalı (@ezgisukrdl) March 27, 2019