Televizyon programlarını canlı olarak yayınlamak oldukca zor. Canlı yayın esnasında kazalar yaşanabiliyor. Ancak Haberturk kanalında yayınlanan ve Veyis Ateş ’in sunduğu programda bir ay arayla ikinci kez “gaz cıkarma” vakası yaşandı. Canlı yayın sırasında yaşanan bu olay ilk kez 12 Nisan ’da yaşanmış ve sosyal medyanın gundemine oturmuştu. Dun gece ise yine benzer bir durum yaşandı ve Haberturk programında yaşanan o anlara dair goruntuler sosyal medyada hızla yayılarak viral oldu. Detaylara birlikte bakalım.
Gecen ay Haberturk kanalında Veyis Ateş ’in sunduğu programda canlı yayın esnasında bir “gaz cıkarma” sesi duyulmuştu Veyis Ateş ’in sunduğu programda Adil Gur, Gurkan Hacır, Mete Yarar ve Nedim Şener konuk olarak yer alıyorlardı.
Programda ise İcişleri Bakanı Suleyman Soylu ’nun gorevinden istifa etmesi meselesi konuşuluyordu
Konuklar programa corona virusu salgını sebebiyle evlerinden video konferans yontemi ile katıldılar.
Bu esnada ise televizyon ekranlarında birinin “gaz cıkarma” sesi duyuldu. Canlı yayınlanan programdaki ses televizyon başındaki pek cok kişi tarafından fark edildi, ardından ise sosyal medyada gundem oldu Olayın sosyal medyada gundem olmasının ardından Veyis Ateş acıklama yaparak; “Evlerden yayın yapıyoruz. Aksıran olabilir tıksıran olabilir. Bundan dolayı kusura bakmayın” acıklamasında bulundu Ancak dun gece aynı programda canlı yayın esnasında ikinci bir “gaz cıkarma” vakası meydana geldi. Veyis Ateş ’in dun geceki konukları Kemalettin Aydın ve Necmettin Unal ’dı
Skype bağlantısının sık sık kesildiği programda, Kemalettin Aydın konuşmasını surdururken arkadan bir yellenme sesi geldi.
Canlı olarak yayınlanan programda ikinci kez duyulan “gaz cıkarma” sesi sosyal medyanın gundemine oturdu; 1. İlkinde gulduk eğlendik de…
Onay sesi, biraz fazla zorlama bir yorum olmamış mı yaani gencler…😏😂
Neyse…
Hayırlı sahurlar 👋
— Veyis Ateş (@veyisates) May 22, 2020
2. Ne mutlu sizlere aklandınız! Veyis Ateş tum gozler sende! pic.twitter.com/1RR2T8NqpB
— İlyas TURAN 📍 (@turanilyas72) May 21, 2020
3. Osuruk biplenmeli…
— Behzat Uygur (@behzatuygur) May 21, 2020
4. Veyis ile Adil başa baş gider

Ben ilk baş Adil demiştim
Ama şimdi Veyis'in hareketlerine de bakınca

Karar veremedim

Mac Riskli
Bu maca kupon oynanmaz

Oynansa oynansa
Cifte Şans oynayabilirsin 😂😂😂😂😂😂😂
— Sergen Hayranı (@sergen_efsanee) April 12, 2020