Zaman zaman magazin dunyasında goz onunde olan isimlerin de cileden cıktığı anlar oluyor. Durum boyle olduğunda ise pek de hoş olmayan olaylar yaşanabiliyor. Nitekim bu tip şeyler unlu unsuz fark etmeksizin herkesin başına gelebiliyor. Modacı Gulşah Saracoğlu da bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Gokhan Goz ’un Instagram canlı yayınına attığı mesajlarla damga vurdu. Gulşah Saracoğlu kimdir, birlikte bakalım.
TV8 ’de yayınlanan Doya Doya Moda programının Juri uyeleri arasında yer alan Gulşah Saracoğlu, yarışmacılar icin yaptığı yorumların yanı sıra ozel hayatıyla ilgili yaptığı acıklamalarla da gundeme geliyor Moda dunyasında tanınan bir isim olan 1982 doğumlu Saracoğlu, lise yıllarından itibaren moda uzerine eğitim aldı ve Dilek Hanif ’in asistanı olarak atıldığı moda sektorunde kısa surede tanındı Uzun yıllardır sektorde tanınan unlu isim, bu kez ise eski sevgilisi Gokhan Goz ’un Instagram canlı yayına katılıp attığı mesajlarla gundeme oturdu. Saracoğlu, Gokhan Goz ’e ağır hakaretler etti Saracoğlu, “Hayatımdaki en buyuk pişmanlığım.”, “Yanındaki o… devam et.”, “S… git kopek” gibi şok ifadeler kullandı. Gokhan Goz ve arkadaşları ise uzun sure olaydan habersiz şarkı calıp soylemeye devam etti. Saracoğlu, gectiğimiz yıl eski sevgilisi Gokhan Goz ile birlikte yaşadıkları eve giderek evin altını ustune getirmişti. Gokhan Goz, sosyal medya hesabından, evin videosunu paylaşarak “Bu yaptığını kendine yakıştırdıysan, bir de hastalığımda yanımda olmuşsun! Boyle mi atarak evi kırarak yazıklar olsun. İşte arkadaşlar her şey ekranda gorulduğu gibi değil bunu bilin istedim durum ortada. Allah ’tan dilerim ki once akıl sağlığına kavuşursun. Şikayetci olmayacağım” notuyla paylaşmıştı.
Saracoğlu da konuyla ilgili olarak; “Yağ aldırma ameliyatımdan sonra değişti, bana hakaret etmeye başladı. Sosyal medya hesabından uzerinden beni kotuluyordu, o anda deli oldum. Bu ilişkiyi yaşadığıma buyuk pişmanım” acıklamasını yapmıştı. Cift bu olayın ardından 2 hafta sonra ise ilişkilerine devam etme kararı aldıklarını acıklamışlardı.
Olay sosyal medyanın gundemine oturdu. Gulşah Saracoğlu ise Instagram hesabı uzerinde acıklama yaptı. Ofke kontrolunu sağlayamadığını belirtti; 1. Twitter ’da bazı kullanıcılar Saracoğlu ’na destek verdi, bazıları ise eleştirdi; Gulşah Saracoğlu fake hesapta değilsin farkında mısın pic.twitter.com/fnsWZYg1SY
— MİMKAF (@_mimkaf) December 8, 2020
2. eski sevgilisinin canlı yayınına katılıp saydırmak…herkes bir kere Gulşah Saracoğlu cesareti ister ahdjdjfj pic.twitter.com/h34jH3fTlF
— sarp (@ilginchakkaten) December 7, 2020
3. Gulşah saracoğlu nun yaptığı terbiyesizliği cok guzel bişiymiş gibi bide gule gule paylaşiyorsunuz acuncum uğura yaptığını bunada yaparsın artık
— Omoodiyola®️ (@omerkcmz1) December 8, 2020
4. Gulşah Saracoğlu ’nun ettiği kufurlere bak her yerden basitlik avamlık akıyor biten bitmiş hayatına devam et bir insanın annesine neden kufur edersin ? Rezillik cidden rezillik pic.twitter.com/KyxBKLMssU
— komaac (@bkomac1) December 8, 2020
5. Gulşah Saracoğlu hayalimdeki hayati yasıyorsun https://t.co/zuilET6YqE
— inessu *yeni yil ozel* (@inessuaribi1) December 7, 2020
6. Adamın annesine bile cinsiyetci kufurler et,
sonra kadına şiddetin arkasına sığınarak ozur dile.

Gulşah Saracoğlu ofkeliyken kontrolsuz patlayıp,
kendine gelince de pacayı kurtarma cabası icine girmiş.

Neyse ki,vizyonlu(!) unlulerimiz buna da sahip cıkar.😏 pic.twitter.com/ijXtlGq9hi
— Merkur Lirası (@BankacG) December 8, 2020
7. Allah'ım herkese Gulşah Saracoğlu cesareti ver
— Mevo (@SusMervecim) December 8, 2020
8. Gulşah saracoğlu keşke fakeden yapsaydın abla pic.twitter.com/cVCzSv5hoB
— zey (@zyala_) December 8, 2020
9. Ya Gulşah Saracoğlu hadi abicim tatava yapma istediğini yaz kufrunu et ondan sonra pişmanım ozur dilerim hadi ordan.Canlı yayında adama yanındaki orospu diyerek başka bir kadına,kadına şiddette bulun sonra da story at kadına şiddetin başka turlusunu yaşadım de.Samimi değilsiniz. pic.twitter.com/NgN1UIV0bK
— macbeth (@macbethh2) December 8, 2020
Kaynak: 1