Merhaba arkadaşlar RC arabam icin gerekli tum ekipmanları tek tek satın aldım. Geriye sadece İmax B6 Şarj aleti ve Pil kaldı.

Alacağım pil Lipo 6000Mah 3S 60C bir pil. Turkiye sınırları icerisinde bu şekilde pil satan 1 tane internet sitesi veya satıcı bulamadım.

20.66US $ 18% OFF|RC LiPo pil 3S 11.1V 3000mAh 3300mAh 3500mAh 4200mAh 5200mAh6000mAh 25C 35C60C RC quadrotor helikopter Drone araba LiPo 3S|Parcalar ve Aksesuarlar| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com

Alacağım urunun linki bu. Yukarıda da belirttiğim gibi bu urun yasaklı urunler sınıfına giriyor mu? Gumrukten gecmeyip imha edilmesi ya da bana gelmemesi gibi bir durum soz konusu mudur? Urun bedava kargo ile gonderilmiyor extra 58 TL kargo ucreti istiyor firmaların tamamı.

Lipo 6000Mah 3S 60C Pili şarj etmek icin

17.9US $ 45% OFF|HTRC iMAX B6 80W pil şarj cihazı Lipo NiMh Li ion ni cd dijital RC IMAX B6 Lipro şarj dengeleyici deşarj + 15V 6A adaptoru|Şarj Cihazları| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com

İmax B6 Şarj aletine ihtiyacım var ve fiyatı 168 TL bedava kargo ile alabiliyorum. Ulke sınırları icerisinde bu fiyatlarda alabileceğim bir internet sitesi var mıdır? Varsa paylaşabilir misiniz? En azından kargo suresinden kurtulmuş olacağım. Aliexpressden gelen malzemelerin suresi belli.