Muadilli bir adaptorum var, adaptoru gunler once prize taktım, prize taktığım odada ışık acıldığı sırada adaptorun calışmadığını gordum. Kablo tam takılı değildir duşuncesiyle (Laptop'a bağlanan) kabloyu cekip taktım bu aşama olmayınca prizden cıkarıp tekrar taktım calıştı, bundan 3-5 gun sonra başka odadan cıkardığım adaptoru oda değiştirmem gerektiği icin sorun yaşadığım priz yeri olan odaya geciş yaptım bu sefer taktığımda her elektronik aletin guc kablosunu takarken kıvılcım tabiriyle bir elektrik acığa cıktığı gibi taktım adaptor ışığı ne yanıyor ne de laptopa elektik gonderim işlemi yapıyordu. Adaptoru evde olan neredeyse tum prizlerde denedim fakat gozle gorulur bir değişim yaşamadım. Başka bir (aynı değerlere sahip) guc kablosu ile denedim aynı sonucla karşı karşıya kaldım. Adaptor icini acıp donanım elemanlarına baktım lehim erimesi ya da herhangi bir yanık olarak tabir edeceğimiz bir goruntuyle karşılaşmadım. Sadece gozume kararmış hissiyatı veren sigorta vardı calışmama sorunu ondan mı kaynaklı yoksa değil mi bilemedim.