Oncelikle herkese merhabalar;
Her şey yaklaşık olarak 3 ay once ttnete verdiğim taahutun bitmesiyle başladı.Gun aşırı turknet tarafından firmalarının muşterisi olmam konusunda rahatsız edildim,en sonunda verdikleri teklif hoşuma gitti.6 ay 34tl +kablosuz mode 24 ay taahhut dediler.Bende kabul ettim.Ancak kapıda formu imzalatan arkadaş bana modemsiz kampanyaya katıldığımı soyledi bende zaten onceden modemim olduğu icin konuyu ustelemedim.Ancak gel gelelim bu seferde faturada kampanya bilgileri olarak 4 ay 34 tl(modemsiz)yazıyor.İlk muşteri hizmetlerini aradım ve konunun araştırılp bana donuleceği soylendi lakin bana donen olmadı.1.5 hafta sonra tekrar aradım ve bu kez bana konu hakkında hic bir şey yapılamayacağı,bu şekilde anlaşma yapıldığı soylendi.
Ek olarak bana internetimi kapatığım taltirde hic bir ceza uygulanmayacağı sadece indirimli kullandığım bedelin tahsil edileceği soylendi.Şu an turknet'in muşteri hizmetlerinde calışan arkadaşım ise kapatırsan 200 tl gibi bir ceza odemem gerekeceğini soyluyor.Konu hakkında bilgisi olan yardımı dokunursa sevinirim
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- TurkNet'in buyuk kazığı(Yardım)