Merhabalar. Macbook Pro'ya gectim, haliyle type-c donuşturucuye ihtiyacım oldu. Birkac urun buldum, altta paylaşacağım. Temel istediklerim en az 2 adet USB 3.0, iki adet USB Type-C, HDMI ve Ethernet portu.
Bu urunu beğendim, tam istediğim şekilde. Epey de bi' satmış, kalitelidir herhalde.
252.64EGP 56% OFF|USB C Hub tipi c 3.1 4K HDMI uyumlu RJ45 USB SD/TF kart okuyucu PD hızlı şarj 8 in 1 USB Dock MacBook Air Pro icin PC HUB|USB Giriş Platformları| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
Ayrıca boyle bir şey de buldum. Daha kullanışlı duruyor fakat aklıma takılan bazı noktalar var:
245.11TRY 20% OFF|Mosible USB C Hub Thunderbolt 3 Dock ile uyumlu Rj45 1000M adaptoru TF SD okuyucu PD 3.0 macBook Pro/hava icin M1 tip c|usb c hub|type-c hubusb 3.1 type-c hub - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
İki slot kaplıyor, veri aktarım hızı diğerinden daha mı iyidir? Sadece erkek slotla tutunduğundan dayanıksız geldi. Ufak bir darbede slotu kırabilir gibi duruyor.
İki urunden hangisini onerirsiniz? Başka onerileriniz varsa yazabilirsiniz. Butce olarak 200'u cok gecmezse iyi olur.