Oncelikle selam, hayırlı ramazanlar. Benim sorunum MacBook'a Windows kurmuştum her şey guzeldi sonra kardeşim bir şey yapmış klavyenin dilini duzenini değiştirmiş. MacOS'a girerken şifre yazma yerine yazı yapmıyordu sadece space tuşu ile 1 tuşu calışıyordu bir de oklar ama 1 tuşuna basınca virgullu bir işaret cıkıyordu. Space başka bir şey cıkıyordu. Ben de hem surum yukseltmek istedim hem Windows'u silmek gittim HDD'yi sıfırladım ama acılırken alt tuşuna basınca menu gelmiyor. SMC, PVRAM, NVRAM falan hepsini yaptım duzelmedi. Windows'u silmemiştim ona girdiğimde klavye yine aynı şekilde oluyordu. Sonra bir 10 dk bekledikten sonra duzeliyordu HDD sorunludur diye cıkardım başka sağlam HDD taktım olmadı aynı sorun vardı. MacOS yuklu, HDD taktım olmadı siyah ekranlı no boot diye bir ekran cıkıyor fotoğrafını yuklerim pilini de soktum soketinden oyle calıştırdım SMC sıfırlama yaptığımda da şarj ışığı turuncudan yeşil oldu. Yani doğru yaptım bir yardım edin bir el atın teşekkur ederim şimdiden.
Dosya Ekleri 9187F1C1-FC44-4DDA-8BAB-31B7B798AF57.jpeg 57,7 KB · Goruntuleme: 12