arkadaşlar şuan bilgisayarıma ttnet oyun matik kurdum henuz hic bir oyun indirmedim cunku hattım 1mb sınırsız oyun indiricektim ama bikac sorun kafama takıldı oncelikle benim bağlantımın ucretsiz gold uyeliği var diye biliyodum ttnetin kendi sayfasında ttnetn 1mb sınırsız yanında gol uyelik hediye diyor ama ttnet oyun sayfasına girişimi yapıyorum uyelik bilgilerim daha yuksek gozukuyor gold yerine platinium diyo buda beni tedirgin etti platinyum uyelik 9.99 lira ama ben platinyum uyeliğe uye olmadım ttnetin sayfasından 1mb sınırsız ucretsiz gold uyelik diyor ki ben alırkende oyle dediler bana bnm ucretsiz gold uyeliğim olması gerekli neden platinium gozukuyor ve bikac oyun indirdiğimi varsayarsam ttnetin solediğine gore internetim acık olmadan ve oyunmatik olmadan bu oyunları oynayamazmışım bole bir seceneğim yokmu cunku ben bu oyunmatik programını bilgisayarımda tutmak istemiyorum programı kaldırınca oyunlar calışmıycakmış bunu aşmanın bir yolu yokmu zaten oyunun tum dosyaları bende olduğuna gore bi care olmalı cevaplarınızı bekliyorum saygılar