Arkadaşlar İnternetle ilgili olan sorun konularını bulamadım bende sosyal ağlara acıyorum.

Bilgisayarıma Win 7 32-Bit format attım her şey formattan sonra başladı. İlk once internetten oynadığım gercek zamanlı online oyunlarda bağlantı hatası aldım. Sonra facebook'a giriyordum ama sayfalar tam acılmıyordu. Bazı internet sitelerinde resimler karmaşık karmaşık gorunmeye başladı. Renkleri ic ice girmiş şekilde. Bilgisayarda Adobe Flash player ve java'nın son surumleri yukluydu. Aklıma Flash'ın cokmuş olduğu geldi. Flash'ı kaldırdım ama bu seferde tekrar kurulmuyordu. Kurarken yine bağlantı hatası deyip yuzde 5'te kalıyordu. Sonra bilgisayarda virus varmı diye Esed Nod32'yi indirip taratacaktım. Ne yazık ki Esed'de de aynı şeyi yaptı, bağlantı hatası dedi. Bende Malwarebytes indirdim ve tarattım bu sefer oldu. 2 tane virus buldu. Şimdi Falsh player calışıyor fakat yine gercek zamanlı oyunlara girmiyor. Birşeyler indirirken bağlantı hatası diyor ve artık SSL bağlantı hatası da almaya başladım. Bu başından beri olanların bu SSL bağlantı hatasından dolayı kaynaklı olduğunu duşunuyorum. İnternetten gunlerdir dendemediğim cozum kalmadı bıktım artık format attıracaktım son care olarak buraya yazıyım dedim. Cozum olarak internette bilgisayarın tarih ve saaatini guncelleyin demişler guncelledim. Virusten olabilir demişler tarattım.
DNS ayarlarını değiştirin demişler değiştirdim. Ama yine de hicbirşey değişmedi. İnternette genelde Chrome'da oluyor bu sorun demişler doğru benim Chrome tarayıcısına geliyor boyle bir şey ama diğer tarayıcılardan da acılmıyor yani. Uzun lafın kısası bilen abilerim kardeşlerim LUTFEN YARDIM EDİN.