Merhaba arkadaşlar. Steelseries kulaklık, Logitech fare, Razer klavye kullanıyorum. Ne zaman oyunlarda bir problem yaşasam bu cevre birimlerinin yazılımları ile alakalı oluyor sorun. Gecenlerde LOL'de oyunun ortasında donma sorunu yaşıyordum, Steelseries'in yazılımından kaynaklı olduğunu oğrendim. Euro Truck Simulator'de garip bir sorun yaşıyordum, sorunun Logitech Gaming Sofware'de olduğunu oğrendim. Neredeyse sinirden bilgisayarı kıracaktım. Buna benzer bir suru sorun yaşadım. En son GTA V'de sistemim iyi olmasına rağmen garip grafik sorunları yaşıyordum. Normalde 100+ FPS alırken peşime polis takılınca 20 FPS'lere kadar duşuyordu. RAM siparişi veriyordum az kalsın. Son care tum cevre birimi yazılımlarını kaldırdım. Logitech Gaming Software, SteelSeries Engine vs. ustune bir de Nvidia Experience'yi kaldırdım ne olur ne olmaz diye. Oyuna girdim ve şok oldum. Zaten 100 FPS yazmasına rağmen sanki 100 FPS'de oynamıyormuşum bile. Oyun yağ gibi akmaya başladı. Polis peşime takılınca FPS'in duşmesi sorunu da duzeldi. Boş masraf yapacaktım az kalsın.
Siz siz olun bu Logitech, Steelseries ne olursa olsun hicbir yazılımı bilgisayarınızda bulundurmayın. Buraya gunde onlarca konu acılıyor, darboğaz falan deniyor ama eminim coğu bu yazılımlardan kaynaklı sorunlardır.