Arkadaşlar yaklaşık 1 ay once AMD Ryzen 5 7600 ve RX6800 ekran kartlı bir sistem aldım. Genel anlamda memnunum bilgisayardan ama son zamanlarda dikkat ettim sistem ilk acılıp CS girdiğimde sistem 5 dk falan kendine gelemiyor ve oyunda 30 40 FPS veriyor sonra 300 350 arası geziyor. Ben 32 RAM falan ekledim, 45 k para saydım beklentim 450+ FPS'di. Sizce FPS değerleri normal mi? PC darboğazda falan da ben mi anlamıyorum? MSI uygulamasında işlemcı sıcaklığı 70 75 derecelerde geziyor yuk altında sıvı sogutma olmasına rağmen. Normal mi? Oyunları genelde 2K'da oynuyorum. Ama sadece CS de FPS gozukuyor diğerlerinde kac FPS alıyorum bilmiyorum. Şu an CS:GO ve AC Valhalla oynuyorum sadece.
Gaming.gen.TR ekran kartını demontaj gonderdigi ve ekstradan başka kurumdan sıvı sogutucu aldığım icin mahalle PC sevisinde montaj yaptırdım bana sormadan Windows'u korsan etkinleştirmişler. Tekrar format atmak gerekiyordu tekrar kod ile etkinleştirmek icin bende heyecanla onemsemedim. Bunun da bir etkisi olur mu?