SSD veya HDD modeli ssd - modelden emin değilim
Oyun esnasında yaklaşık 20-40 dakikalık aralıklar ile GPU kullanımı %60 seviyelerindeyken %100'e ulaşıyor, bununla birlikte ani uzun sureli FPS duşuşleri yaşanıyor. Yaklaşık 2-5 dakika kadar boyle devam ettikten sonra tekrardan kullanım yuzdesi azalıyor ve GPU eski performansına geri donuyor.
Bilgisayarı şubat ayında aldıktan 1 ay sonra bu gibi duşuşler yaşamaya başladım ve ilk başlarda 2 saatlik cok kucuk ve kısa olan bu duşuşlerin suresi ve sıklığı son iki aydır muazzam derecede arttı. Bazı sağlık problemleri sebebiyle bilgisayarı 1 aylığına kullanmadım, tekrardan elime aldığımda durum vahimdi.

HP Victus serisi diz ustu bilgisayar kullanıyorum - 6G0e0EA model numarası.
Sistem ozellikleri - RTX3060 // 12th gen Intel i5-12500H // 8 GB DDR5 4800MHz RAM (sanırsam Samsung) // 500GB SSD (512 hız model bilmiyorum)
Windows 11 kullanıyorum.

Artı olarak 75Hz ASUS monitor de kullanıyorum. Kullanmadan once de aynı sorunu buyuk seviyede yaşıyordum.
Ekran kartı ve işlemci sıcaklıkları 70 dereceyi gecmiyor, fan kullanmıyorum.
Herhangi bir bellek testi uygulamadım, daha doğrusu nasıl olduğunu da bilmiyorum, bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
Bildiğim kadarıyla bellek odaklı bazı sorunlar olabiliyor, ama bu konuda da yeterli bilgiye sahip değilim.

Gercekten de ne olduğunu cozebilmiş değilim.