RAM 4 GB 2x2 DDR3 Kullanılabilir: 3.87 GB SSD veya HDD modeli 240 GB SSD SanDisk Ekran kartı GT 1030 2 GB Anakart Asus P7H55M- LX İşlemci Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 3.07GHz
Merhaba, benim sistemim o kadar iyi olmasa da CS:GO, Valorant gibi oyunları oynayabiliyorum rahatlıkla. CS:GO'da aldığım FPS'ler ana menude 150-220, ayarlar menusunde 200-300 ve oyun ici mape gore değişiyor. Ornek olarak dust II haritasında 50-120 değişiyor, genellikle de 60 FPS ve 70 FPS civarında geziyor.
CS2'nin optimizasyonunun cok iyi olacağını duydum ve FPS değerlerinde pek değişme olmayacağını, olsa da en fazla 10-20 FPS duşer dediklerini duydum.
Rank kasmak pek umurumda değil yani ciddiye almıyorum 40 FPS alsam bile oynarım. Basit eğlence ve olum macı girip seviye atlayıp kasa duşurmeyi ve onları da satmayı amaclıyorum.
CS2 cıktığında oynamaya devam edebilir miyim? 30 FPS almaya da razıyım tek amacım kasa duşurmek zaten.
Ha bu arada bazı kişiler normal CS:GO'da 300-400 alırken CS2'de 150'ye kadar duşuş olmuş.
Bir forumda sistem gereksinimi olarak RTX 2070 ekran kartı onermiş (maksimum). Boyle olmayacağı belli ama insanın icine şuphe duşmuyor değil.
Cok uzattım sanırım Tek merak ettiğim FPS'im de cok ciddi bir duşuş olur mu (-40 gibi).
İyi akşamlar.