Amacım Unreal Engine 4 uzerinden harita tasarlamak. Ama grafik bakımından daha (Tatlı- Pastelimsi)olacak. Kucuk kucuk haritalar tasarlayıp bolum bolum yapmak istiyorum. Ve Skyrim de olduğu gibi mesela bir eve girmek istediği zaman boyle hafif bir kapı acılma animasyonu ve sesi. Ardından bir onceki yerden bambaşka bir kupun icine ışınlanıyorsun. Aynen onu yapmak istiyorum. Ve oyunda basit bir takas ve envanter sistemi olmasını istiyorum. Ve yine hafiften bir yetenek ağacı (En iyi ornek M&B W olur.). İşte "1 puan daha eklersen envanterine +12 yer." gibi gibi. Bu arada oyunun tamamen ticaret uzerine olmasını bekliyorum. Tabi karşına cıkan herkes ile etkileşime gecebileceksiniz. Oyun biraz eski cağda gececek. Yapmak istediğim haritalara en iyi ornek:
(Arka planda gosterilen harita.). Mesela bir yuvarlak nesne yapıp onu uzatıp odunsu bir şekle getirip kahverengi renge boyayıp sanki evin catısını tutan bir odun gibi gostermek istiyorum. Daha oyun hamurumsu grafikler. Tamamen harita tasarım kısmını UE4 uzerinde bitirebilir miyim? Ekstra olarak program kullanmak istemiyorum. Kullanmam gerekse bile 3D karakter tasarlama ve kaplama tasarlayabileceğim bir yazılım olsun. Bedava olması şart. Bir de ekstra olarak:
C++ oğrenmem gerekiyor mu?
İngilizce ne kadar gerekiyor?