Eski bilgisayarımın olan Lenovo Ideapad Z370 20099'un harddiski bozulmuştu. Yeni bir 7200rpm harddisk aldım ve Windows 10 işletim sistemi kurarak driverları yukledim. Driverlar konusunda bir sıkıntı gozukmuyordu. İnternetten aynı ekran kartı (Nvidia GT 410M) ile cekilmiş videoları gordum ve CS:GO oyununda full ayarlarda 40 FPS alındığını, duşukte ise 60 FPS alındığını gordum. Oyunu yukledim DirectX Vcredist kurdum hatta MSI Afterburner ile overclock bile yaptım. Lakin 30 FPS ustu alamadım. Acaba Intel onboard ekran kartını mı calıştırıyor dedim fakat Afternurner ve ceşitli programlarla test ettim Intel ekran kartını kullanmıyor, hatta Nvidia'nın kendi gorev cubuğu simgesini calıştırıp oradan da GT 410M ekran kartını kullandığını teyit ettim. Komiktir ki en yuksek ayarda da 30 FPS alıyorum en duşukte de. Bazen 60 FPS'lere cıkıyor lakin işlemcisi 65 derecelere cıkınca yine 30 FPS'e duşuyor. Ekran kartını bayağı zorlamama, son sınıra kadar getirmeme 90 derecelere cıkarmama rağmen 30 FPS'i aşamadım. 30 FPS'den kaynaklanıyor olsa gerek komutlar gec gidiyor bilgisayara. Mesela sağa doğru hareket ediyorum 50ms sonra hareket ediyor. İnternettten CS:GO'ya ozel ayarları da yaptım (başlangıc komutları, Nvidia Denetim Masası ayarları.). Lutfen bana yardımcı olun. En azından CS:GO oynamak benim icin cok guzel olur.

Ayrıca HDD takarken işlemci ve ekran kartının termal macununu yenileyip fanını da temizledim.

Ozellikler:
Intel i5 2450M 4 GB DDR3 RAM 250 GB 7200 RPM SATA HDD Intel 3000 onboard grafik kartı Nvidia GT 410M ekran kartı