Arkadaşlar yardımınız lazım.
Eski bir laptobum vardı. Oyunları oynardım sıkıntısız yalnız DX11 desteği yoktu. Bir tık daha iyi olan Dell 5110 i5 4 GB RAM GT525 ekran kartlı modeline gectim.
Genel olarak iyi bir laptop yalnız eski bilgisayarımda oynadığım bazı oyunlar kasıyordu.
Ozellikle blur oynanmayacak kadar yavaş.
Baya bir şey denedim ama fayda etmedi.
En son dedim ki internetten okuduklarımla bunun termal macununu yenilemek lazım bu da beni aşar.
Bilgisayarcıya verdim adam değişti macunu bir de windowsumu guncellememişim hic onu guncelledi. Dukkanda bluru tıkladım offf canavar.
Neyse o heyecanla eve geldim ben laptobu lcd'ye bağlayıp kullanıyorum.
Evde Blur'u tıkladım eskisi gibi kasıyor. Allah allah dedim ne oldu? Guncelleme mi yapmam lazım filan fişmekan uğraş uğraş yok, olmuyor.
Neyse bugun pazar calışıyorum ben yine mağazada ben buna format atarım sıfırdan kurayım adam olur dedim, kablosunu laptobu aldım mağazaya gittim. Mağazada bir acıp deniyeyim dedim canavar yine calıştı.
Ya bu laptop benle dalga geciyor yok ya da bizim evin elektiriği kalın mı geliyor filan dedim,
akşama kadar tum guncellemeri yaptım, cıkarken tekrar denedim canavar.
Eve geldim yine lcd'ye bağladım kasıyor. Tovbe ettim estafurullah camdan atacam laptobu.
Dur dedim bu LCD'den olmasın aldım dizime calıştırdım kasıyor.
Son bir şey geldi aklıma, kablosuz klavye, mouse icin bir usb var onu mağazaya goturmedim onu soktum canavar. 4 tane USB girişi var hangisine takarsam takayım Blur kasıyor, cıkarıyorum ucuyor.
Ne yapmam lazım?
Şimdiden teşekkurler...