Oncelikle herkese iyi forumlar sormak istediğim birkac soru var.
AMD radeon R7 265 mi almalıyım nvidia geforce gtx 750ti mi ? Aralarında 11 tl fark var sadece. Ozellik olarak r7 265 daha yuksek duruyor. Karşılaştırma sitelerindede daha performanslı gozukuyor ama nvidia nın shadow play gibi ozelliklerini kullanmak istiyorum. Siz olsanız hangisini secersiniz ?
GTX 750ti modelini alırsam asus strix oc mi almalıyım? Yoksa msi gaming twinfrozr mı ? 1 TL fark. Başka ekran kartı tavsiye edebilirsiniz fiyat 450 tl civarı olmalı ! Toplayacağım pc'de 8gb ram olacak ama anakartta 2 tane ram slotu var. Tek modul 8gb alıp ilerde ekleme şansımı vermeliyim 4x2 alıp tıkanmalı mıyım? Performans farkı olur mu ? Fiyat farkı 5 tl. Soğutma icin coolermaster t2 blizzard alıcaktım ama kalmamış vatanda. Onun yerinde cooler master xdream diye bir fan var uygun mudur ? Fiyatı cok daha ucuz. Toplamak istediğim sistem technopatın videosunu cektiği uygun fiyatlı oyun bilgisayarı. Orda işlemciye oc yaptıkları icin bu fan yeterli olur mu ? Anakart ve işlemci soketi lga 1150 ama bu solediğim xdream fanda 1155 gozukuyor 1150 yok uyumlu mudur ? Bu sistemde video cekicem sıkıntı cıkar mı beni kac sene goturur ? GTA 5 acılır demişler evet ama max. Ayarlarda kasar mı ? Cok soru sordum biliyorum ama ayrı konular acmak istemedim. Yardımlarınız icin şimdiden teşekkur ederim mumkunse tek yorumda hepsini cevaplarsanız memnun olurum. Cok onemli.