Merhaba arkadaşlar,

R7 3800X 5700XT Nitro+ SE sistem oyunlarda belirli zaman aralıklarıyla donuyor Merhaba arkadaşlar. Oyun oynarken PC donuyor ve reset atmadan duzelmiyor. 3 farklı oyun icin yaşadığım şeyler; AC Valhalla: Oyunu actıktan 5-10 dakika sonra diyalogların yarısında ses gidiyor (konuşmaya başlıyor karakterler, sonra diyaloğun yarısında ses gidiyor sonraki diyalogda aynı şey...
www.technopat.net

Oncelikle yukarıda yaşadığım sorunun SSD kaynaklı olduğuna artık eminim.
Başka bir SSD ile bu sorunları yaşamıyorum.

Drive link: VID_20230716_220453.mp4

Yukarıdaki oyunda yaşadığım sorunun videosu, izlemek istemeyenler icin kısaca oyuna giriyorum, oyun kilitleniyor. Sonra reset atıyor ve ardından PC acılınca disk gozukmuyor. Gucu tamamen kesip yeniden acınca disk gozukuyor ancak bu sefer de bazen ekteki resimde olan hatayı alıyorum ve diske herhangi bir şey yazdıramıyorum.

Ben bu SSD'yi ince hesap aracılığıyla garantiye gonderdim. Urunu bana geri gonderdiler. Mail attım kendilerine ve şoyle bir cevap geldi: "urunun servisimiz de kontrolleri sağlanmış ve gerekli okuma yazma hızı testleri ve stres testleri yapılmıştır. Bu testler sonucunda herhangi bir arıza ile karşılaşılmamıştır. Urun tarafınıza teslim edildiğinde tekrar deneyip aldığınız hataların gorselleri (fotoğraf, ekran goruntusu, kısa video. Vb) ile tekrar bizimle iletişim kurarak bilgilendirme sağlamanızı rica ederiz."

Şimdi arkadaşlar SSD'de arıza olmama gibi bir ihtimal var mı?
Ve ben servise nasıl bastırmam lazım hatayı bulmaları icin. 8 Ağustos'da garantisi bitiyor.

Dosya Ekleri unnamed.png 11,3 KB · Goruntuleme: 9