Dostlar selam, bugun gun icerisinde bilgisayarıma format attım ve gerekli dosyalarımı 128 GB'lık flash diskime kaydedip, flash ile PC bağlantsını kestikten sonra format attım. ( 2 klasor atmıştım) format işlemi bittikten sonra flash belleği bağladım ancak klasorun birinin icindeki verilere erişirken diğer klasore tıkladığımda "klasor boş" hatası aldım. Format atmadan once flash belleği defalarca tak cıkar yapmıştım, ve kısayol oluşturmadığına eminim cunku format oncesi klasoru flash belleğe atarken uzun sure dosya yuklenmesini beklemiştim.

Daha sonra flash belleğimde şunu fark ettim; flash belleğimin 15 GB'lık bir alanının dolu olduğunu gordum, 4.5 GB'lık kısım diğer dosyanındı o halde geriye kalan 10.5GB'lık alan diğer klasore ait olmalıydı ancak klasorun ici nedense boş. YouTube'da videolarda bahsedilen CMD'ye "attrib -h -r -s /s /d *.*" yazılan kodu da girdim ancak yine değişen bir şey olmadı. Sorunumu cozmemde yardımcı olan bir arkadaşa da ufak bir hediyem olacak. Kayıp klasorun icerisindeki veriler benim icin cok onemli, şimdiden yardımlarınız icin teşekkur ederim.

Dosya Ekleri 1.PNG 32 KB · Goruntuleme: 4

2.PNG 46,4 KB · Goruntuleme: 4

3.PNG 79,4 KB · Goruntuleme: 5