Kioxia Exeria 480GB SATA SSD nasıldır? 10-11 aydır moderasyon ekibinde değilim. Direkt olarak TR200 modelinin karşılığı olduğunu duşunmuyorum bu modelin. Uzun bir suredir aktif kullanıyorum, %80'i dolu ve durum bu şekilde; Tumden oyle demiyoruz hocam. Bazı modellerinde cidden TR200'e etiket basıp satıyorlar. Size oyle olmayanı...
www.technopat.net

Şu an 480GB bu SSD cok ucuza satılıyor nasıldır alınır mı?
Bu attığım linkin 3. sayfasında sıkıntı olmadıgını belirten insanlar da var.

ademirci dedi:
Merhaba. Pandemi başlayalı yani son 2 yılda 100'e yakın faturalı, bir o kadar da hatta daha fazla da direkt kendim kurulum yapıp sattığım Kioxia oldu. Şu ana kadar 1 tanesinde en ufak bir problem yaşamadım. Performansı duşen 1 tane bile olmadı. Dell workstationlarında kullanmak uzere Kioxia ile anlaşma bile yapmış. Eski Toshiba olarak uretimlerinde sıkıntılıydı ama Toshiba'dan ayrıldığından beri hic problemli urunu olduğuna dair bir şey duymamıştım. Yaşayanların sorunu gercektir, ona bir şey demiyorum, sakın yanlış anlaşılmasın. Ama o kadar cok urune kurulum yaptım, 1 kere bile sıkıntı yaşamadım.
Genişletmek icin tıkla...

Boyle bir şey de okudum az once cok kararsız kaldım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, @Anna Karenina bu hocam da kullanıyor ve bir sorun olmadığını belirtmiş.