Arkadaşlar merhaba bugun bilgisayarıma SSD taktım ve hic bir ayarını yapmadan Windows 8 Kurulumunu gercekleştirdim
Şimdi şoyle sorunlar var.
1. Ben bu SSD'yi hic araştırmadım alırken sizce iyi bir tercih mi yapmışım? Bu SSD'ye 280 Lira verdim. Hatta KDV ile yanında Thermaltake HDD Kutusu (50 TL) ile 380 TL'ye mal oldu 58 TL KDV odedim ciddi bir para bu paraya değmiş mi sizce? Ayrıca urun hakkındaki yorumlarınızıda bekliyorum.
2. SSD'yi taktım kullanıyorum herhangi bir ayar yapmak gerekiyor muydu?
3. Benim bilgisayarım sanıyorum Sata 2 bu yuzden tam performans alamıyorum Okuma 555 MB/Yazma 510 MB ama bu duşuyor bende.
4. Bir de monte ederken HDD Kutusunu kullandım fakat bilgisayarcıya verdiğimde kutunun monte yerini yamultmuş. Uygun vida bulamadığımdan vida bolumleri boş kaldı. Kenarlardan sıktım ama kutuyu laptop'un kasasına sabitleyemedim ne yazık ki...
Bu bir sorun cıkartır mı bana? Eğer isterseniz fotoğrafını ceker eklerim.
5. Birde ben oyle ucar kacar bir performans ile karşılaşmadım bir sorun mu var acaba?
6. Şuan Windows 8 Kurulu 64 Bit ve 15 Saniyede acılıyor SSD ile bu iyi bir değer mi?
7. Sadece Windows 8 Kuruluyken başka hic bir şey kurulu değilken temiz kurulum ile 42 GB Dolu SSD Bu normal mi bana biraz fazla gibi geldi.
8. Son olarak HDD'yide harici harddisk kutusuna taktım fakat bilgisayara bağladığımda ''SYSTEM RECOVERY'' Diye bolunmuş bir HDD Geliyor toplamda iki hdd karşıma cıkıyor bunu nasıl kaldırabilirim?
SSD'den ne kadar performans alıyorum nasıl ayarlamalar yaparsam daha fazla performans alırım bilginiz varsa bekliyorum.