Arkadaşlar, yeni 2K monitor almayı duşunuyordum ancak sonradan kararsız kaldım. Cunku eski konsol oyuncusuyum ve buyuk ekranda yatarak oynamayı daha cok seviyorum.
GPU: RX 7900 XT. Ayrıca 1080p monitorum ve laptopum da var yani TV'yi oyun ve bazen film icin alacağım.

Sorularım şunlar:
1- TV'de oyun oynarken en buyuk sorun yırtılma. Gercek 120 Hz TV'ler var ancak şoyle bir soru var kafamın takıldığı. Evde Grundig 4K 60 Hz TV var ve onda denedim V-Sync acılmasına rağmen yırtılma yine oluyor ama monitordeki gibi olmuyor? 120 Hz yırtılmadan olsun bana yeter cunku rekabetci oynamıyorum. 60 Hz de artık takılıyor gibi geliyor 144'e alıştığım icin.

2- aşağı uygun bulduğum monitoru ve TV'yi bırakıyorum. Sizce bunlar nasıl, hangisini almalıyım? Daha iyi onerileriniz varsa bekliyorum.

Ayrıca 4K gerekli mi emin değilim? 4K TV'de cozunurluğu 2K yapıp oynayabilir miyim oluyorsa bir dezavantajı olur mu?

Dell G3223D 31.5 Inc 165Hz 1ms Adaptive Sync QHD Fast IPS Gaming Monitor - Gaming.Gen.TR İNANILMAZ GORSEL KALİTE - G3223D,IPS monitor,Gaming Monitor,1ms,165hz
www.gaming.gen.tr

PHILIPS 50PUS8807 50 inc 126 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 3 Taraflı Ambilight 4K Ultra HD LED TV Ambilight ozelliği ile gorsel şov. 4K goruntu kalitesi. Philips 5 motoruyla daha fazla parlaklık. Dolby Atmos ve Dolby Vision kalitesi. 120 Hz tepkime hızıyla gercekci oyun deneyimi yaşatan Philips LED TV Mediamarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr

Butce maksimum 25k ve 55 inc uzeri odaya fazla gelir.