Monitoru Vatan bilgisayardan % 25 indirimle 375 TL'ye aldım. Bir suru Asus ve Philips monitorun arasından secim yapmak zor oldu ama ihtiyaclarıma bu fiyat aralığında Samsung S22B350 cevap verebildiği icin diğer markaları eledim. İncelemeyi oyunlardan resim cekerek devam guncellemeyi duşunuyorum. Normal kullanımda monitoru Kişisel moda alıp parlaklığı 30'a duşuyorum. Uzun kullanımda gozler yorulduğu icin parlaklığı kısmanızı oneririm. Oyun moduna alınca renkler baya canlı oluyor, aynı zamanda sinema modun da filmler daha canlı oluyor. 20 gundur kullanıyorum, Olu piksel ve Ghosting sorunu yaşamadım. 2 Ms tepki suresi ile BF3 daha zevkli hale geldi. IPS kadar olmasa da goruş acısı baya geniş. Gece dokunmatik tuşlar aydınlatmalı olmadığı icin bulunmuyor. Tabi belli bir zaman sonra tuşların yerini ezberliyorsunuz. Monitorun icinde HDMI kablosu cıkmıyor ayrıca satın aldım. Bu monitoru aldıktan sonra VGA kullanmak pek iyi olmazdı. Monitorun rengi kiraz kırmızısı ama coğu zaman dikkatli bakılmadığı surece siyah gibi gozukuyor. Bir ust modelinde hoparlor var bunda ise yok. Zaten monitorde bulunan hoparlor'un sesi pek kaliteli olmuyor. Monitorun arka tarafında vesa bağlantısı icin yer yok, ayak sokulup ters cevirilince monitor vesa ile duvara monte edilebiliyor. Son zamanlarda cok yaşanan ışık sızması sorununu yaşamadım.
Teknik Ozellikleri
Detaylı Ozellikleri
bacuba'nın cektiği resimler ;