
Her an kapımızı calacak mı diye tetikte beklerken turlu turlu yontemlerle kanserden korunmanın yollarını da arıyoruz. İşte bu karışım ciğerlerin temizlenmesine, toksinlerin atılmasına yardımcı olacak. Kanser vakalarını son yıllarda cok daha fazla duyar olduk. Her an kapımızı calacak mı diye tetikte beklerken turlu turlu yontemlerle kanserden korunmanın yollarını da arıyoruz. İşte bu karışım da o aradıklarınızdan. Ciğerlerin temizlenmesine, toksinlerin atılmasına yardımcı olacak.
Toksinlerle dolu ciğerleri temizlemek icin soğan, zencefil ve zerdecaldan faydalanmak gerektiğini soyleyen uzmanlar, solunum yollarını acan anti-kanser iceceğin tarifini verdi:
Malzemeler:
1 litre su
400 gram soğan tozu
2 yemek kaşığı zerdacal koku
2 yemek kaşığı kadar bal veya akcağac şurubu
Beş parmak buyukluğunde zencefil koku
Yapılışı:
Once su ve bal tencereye alınıp kaynatılır. Kaynayınca zencefil doğranır. Ardından soğan tozu konulur. Su yarı yarıya azalıncaya kadar kaynatılır. Kalan kısmı suzgecten gecirip cam bir kavanoza konulur. Oda sıcaklığına geldiğinde ağzını kapatıp buzdolabına koyup, 12 saat arayla, yemeklerden sonra bir kaşık tuketilir.